SEO

Många webbyråer säger sig vara bäst SEO. Likaså finns det många byråer som faktiskt är duktiga på optimering. Emellertid är vi en byrå som kan hantverket för att förbättra era positioner på Google. När vi gör det vet vi att det är viktigt att sätta upp rätt förväntningar och att arbeta med en bra strategi. Att vara bäst på sökoptimering är en vision och den riktning vi arbetar mot.

Vår vision är att vara bäst på SEO

Sökoptimering är ett hantverk med många olika komponenter som påverkar resultatet. Detta arbete innebär att vi gör er hemsida relevant för Google. Syftet med optimeringen är att ni ska få fler leeds och kundförfrågningar via Google. Alltså hjälper vi er helt enkelt att få bättre Googleplaceringar för sökord som vi strategiskt väljer ut för att ni avancera på er marknad. Läs mer om sökmotoroptimering här!
SEO

GOOGLE DIN TOPPSÄLJARE!

Syftet med en effektiv Googlelösning är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

RÄTT STRATEGI
En stor nyckel när det kommer till Google och något som är vår spetskompetens är att välja rätt strategi.

Att hitta vägar och lösningar där just ditt företag kan konkurrera och vara ett relevant alternativ för den som letar leverantörer av produkter eller tjänster.

RIMLIGA FÖRVÄNTNINGAR
Vi är inga trollkarlar (eller ibland är vi det) och vi lovar sällan guld och gröna skogar när vi börjar ett samarbete. Vi sätter ett pris och en rimlig förväntan på vår tjänst och sen om du som kund accepterar det så kommer du med stor sannolikhet bli en nöjd kund. Kontakta oss!

Hjalmar & Company är Google Partner

Som Google Partner har Hjalmar & Company en unik ställning som webbyrå,
med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi uppdaterar oss regelbundet med certifieringar.