Google Shopping
Ett måste för alla e-handlare!

Google Shopping

SHOPPING-KAMPANJER

Google Shopping – Sälj dina produkter till de mest intressanta kunderna – nämligen de som är på jakt efter exakt det du säljer, oavsett om de är hemma, på språng eller i butiken. Du betalar bara när de klickar sig vidare till din webbplats. Våra verktyg, expertis & detaljerade rapporter visar vad som fungerar, vad som inte fungerar och hur vi kan förbättra dina resultat.

Google Shopping är ett effektivt sätt att annonsera direkt i Googles sökresultat med produktbild, pris och erbjudande. Ett måste för alla e-handlare! Kunder kan ta ställning till dina produkter och priser, innan de klickar in sig på din hemsida.

Alltid hos oss

  • Egen projektledare som optimerar & utvecklar din annonsering
  • Fast månadspris för vårt arbete
  • Du äger ditt Google-konto & betalar för annonskostnaden/klicken direkt till Google
  • Veckorapport 
Google Shopping

Vad vi erbjuder

Hur fungerar Google Shopping?

Genom att använda Google Shopping behöver du inte uppdatera dina produkter, utsålda produkter, erbjudanden etc. manuellt. Google Shopping hämtar denna information från din webbplats via ett produktflöde. 

Om du har specifika & viktiga sökord/fraser som du vill visas på, behöver du inkludera dessa i din produktrubrik eller produktbeskrivning. Det är ingen garanti att din annons visas på exakt dina valda sökord, men det ökar sannolikheten för det.

ÖKA ANTALET WEBBPLATSBESÖK

Startprocess med analys av era kunders sökbeteenden. Uppbyggnad av en dynamisk kontostruktur utifrån era affärsmål. Relevanta kampanjer och annonser utifrån en grundlig sökordsanalys. Löpande analys och utveckling av kontot i syfte att ständigt förbättras. Resultatrapportering och hantering av all administration.

Pris

Betala bara när en potentiell kund klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig. Förutom månadskostnaden för att vi hanterar ditt kont.

Smart strategi

En stor nyckel när det kommer till Google och något som är vår spetskompetens är att välja rätt strategi.Att hitta vägar och lösningar där just ditt företag kan konkurrera och vara ett relevant alternativ för den som letar leverantörer av produkter eller tjänster.

Rimliga förväntningar

Vi är inga trollkarlar (eller ibland är vi det) och vi lovar sällan guld och gröna skogar när vi börjar ett samarbete. Vi sätter ett pris och en rimlig förväntan på vår tjänst och sen om du som kund accepterar det så kommer du med stor sannolikhet bli en nöjd kund,

Google Ads

Här skapar vi din Shopping kampanj och vi kan även göra vanliga textannonser & You Tube annonsering.

google merchant center

I Google Merchant Center laddar vi upp din butiks- och produktdata till Google och gör den tillgänglig för kunder på Google.

Sökmotoroptimering

Google Analytics är ett statistikverktyg som Google tillhandahåller helt kostnadsfritt. Du installerar en kodsnutt på hemsidan sen kan du se hur många besökare du har på den hemsida, var trafiken kommer ifrån & mycket mer.

Sökmotoroptimering

Google Search är ett gratis verktyg som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat. Det är här du ser till att Google kan hitta och söka igenom webbplatsen

Jag vill veta mer!
close slider