Sökordsoptimering

Hur syns din hemsida på Google? Testa här! Kärt barn har många namn  - Läs mer vad Wiki säger!


  Sökordsoptimering Google för fler kundförfrågningar

  Sökordsoptimering. Först tar vi fram en strategi utefter vilka tjänster du vill få in fler förfrågningar på eller vilka produkter du vill sälja mer av. Vad kan dina potentiella kunder tänkas söka på? Hur söker du själv på Google? Här tänker vi oss in i dina kunders situation. Någon som är ute efter hjälp av en “elektriker” kan ju exempelvis söka på ”elföretag Norrtälje”, ”bra elektriker Norrtälje” . För att ta del av förfrågningarna som görs på Google behöver du/vi arbeta med sökordsoptimering för att "ranka din sida högt på Google.

  Vi bevakar och följer upp ditt resultat Sökordsoptimering

  Du kan känna dig trygg vi har ett helt teknik team som bevakar din Sökordsoptimering, vi följer dina besökare hur dom beter sig och vad dom söker på för att hitta dig. Vi arbetar med google analytics som du givetvis har full överblick över. Utöver det får du rapporter så du kan följa vårt arbete. Vill du läsa mer om våra priser eller slå oss en signal eller läs mer här!

  SÖKOPTIMERING – SÖKMOTOROPTIMERING – SEO
  (SEARCH ENGINE OPTIMISATION)

  Kärt barn har många namn  – Läs mer vad Wiki säger!

  Lilla SEO skolan

  För att attrahera Google som sökmotor finns det flera hundra punkter att att optimera men här tittar vi på dom vanligaste. Man ska även komma ihåg att inget projekt är det andra likt. SEO handlar om att göra hemsidan relevant så att Google vill "ranka" den högt. Det går inte att lura Google med ex gömda sökord osv.

  sökordsoptimering

  Sökordsoptimering

  Vanliga frågor om SEO & sökordsoptimering

  Tekniska frågor om SEO


  HJALMAR & COMPANY ÄR GOOGLE PARTNER

  Som Google Partner har Hjalmar & Company en unik ställning som webbyrå,
  med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi uppdaterar oss regelbundet med certifieringar.

  Sökordsoptimering