Fasta skalbara
SEO-paket

Ladda ner vår prislista

Vi har tagit fram olika Seo paket vilket är  en del av  modern digital marknadsföring, som hjälper företag att optimera deras online närvaro för att nå ut till en större publik. De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive sökordsanalys, on-page optimering och länkbyggande, för att hjälpa företag att klättra högre på sökmotorresultatsidor (SERPs). Med tanke på den ständigt växande konkurrensen i den digitala världen, kan ett effektivt SEO-paket bli en avgörande faktor för företagets framgång. Genom att välja rätt paket, kan företag säkerställa att de är synliga för rätt publik och att deras webbplats är användarvänlig och lätt att navigera.

Sökmotoroptimering

Small

Sökmotoroptimering innefattar löpande on-page optimering  och off-page optimering där vi idag jobbar med 3000st bloggare runt om i  Sverige.

Detta paket passar det företaget som vill fånga upp kunder på sin lokala marknad och har få tjänster/produkter.

Medium

Sökmotoroptimering innefattar löpande on-page optimering  och off-page optimering där vi idag jobbar med 3000st bloggare runt om i  Sverige.

Detta paket passar det företaget som jobbar på en mer regional marknad eller lokal marknad och har ett bredare utbud av tjänster. 

Large

Sökmotoroptimering innefattar löpande on-page optimering  och off-page optimering där vi idag jobbar med 3000st bloggare runt om i  Sverige.

Denna lösning är för er som har jobbar nationellt över Sverige eller jobbar regionalt och har många olika tjänster eller produkter 

Google Ads

Google Ads

Om du inte redan har ett Google Ads konto så sätter vi upp ett till dig. Du bestämmer månadsbudet. Hos oss får ni komplett team av Google certifierade experter.

Google Shopping

Google Shopping är ett effektivt sätt att annonsera direkt i Googles sökresultat med produktbild, pris och erbjudande. Ett måste för alla e-handlare! För att komma igång med Google Shopping behöver ni registrera ett konto i Google Merchant Center. Sedan länkar vi ihop ditt Google Merchant Center- och Google Ads-konto för att kunna skapa din första Shopping kampanj. Du bestämmer månadsbudet, som du betalar direkt till Google.

Hos oss får ni komplett team av Google certifierade experter.

Boka gärna ett möte med oss


    Jag vill veta mer!
    close slider