Sökmotoroptimering
Fler leads & ökad försäljning

SEO Byrå i Stockholm

Hjalmar & Company är en ledande SEO-byrå som har etablerat sig som en pålitlig partner för företag som strävar efter att förbättra sin synlighet och digitala närvaro. Med en imponerande track record och ett dedikerat team av SEO-experter erbjuder Hjalmar & Company skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att ranka högre i sökmotorresultat och maximera sin onlineexponering.

Vår Expertis: Hjalmar & Company är känt för sin djupgående kunskap om sökmotoroptimering (SEO). Vårt team av erfarna SEO-specialister är dedikerade till att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och algoritmändringarna inom sökmotorerna. Vi förstår att varje företag är unikt, och därför skapar vi skräddarsydda SEO-strategier som passar varje klients behov och mål.

Varför Välja Hjalmar & Company? När du väljer oss som din SEO-byrå får du fördelarna av:

Erfarenhet: Vi har en gedigen erfarenhet inom SEO-branchen och har hjälpt hundratals företag att uppnå sina digitala mål. Resultat: Vårt fokus ligger på att leverera mätbara resultat. Vi strävar efter att öka din webbplats trafik, konverteringar och intäkter. Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar våra tjänster efter dina unika behov och mål, oavsett om du är en liten lokal företag eller en global jätte. Transparent kommunikation: Vi tror på öppen och ärlig kommunikation. Du kommer alltid att vara informerad om våra framsteg och aktiviteter.

Vad kostar sökmotoroptimering ?

Om vårt samarbete med Pokerlistings
Om vårt samarbete med Jucomi Bygg

SEO Byrå med fokus resultat

Fem saker att tänka på när du anlitar en Seobyrå

  1. Rykte och pålitlighet – Det är viktigt att undersöka SEO-byråns tidigare prestationer, kundrecensioner och muntlig information för att se till att de är välrenommerade och pålitliga när det gäller rankningen av din webbplats.

  2. Kostnad – Se till att få offerter från flera byråer så att du kan jämföra priser och hitta rätt balans mellan överkomlighet och kvalitet.

  3. Kommunikation – Du vill skapa en god relation med din SEO-byrå så att ni kan kommunicera regelbundet om resultaten av deras arbete, ändringar i strategin eller eventuella problem som uppstår.

  4. Öppenhet – En effektiv SEO-byrå bör vara öppen om sina processer och strategier så att det inte uppstår någon förvirring eller överraskningar senare i processen.

  5. Erfarenhet – Hitta en SEO-byrå med erfarenhet av just din bransch så att de förstår de unika utmaningar som ditt företag står inför och kan utveckla strategier därefter.

Våra Tjänster: Vi erbjuder en omfattande uppsättning SEO-tjänster som inkluderar:

  1. Nyckelordsoptimering: Vi utför grundlig forskning för att identifiera relevanta nyckelord som kommer att generera trafik och konverteringar för ditt företag.

  2. On-Page : Vi optimerar din webbplatsstruktur, innehåll och meta-taggar för att förbättra din synlighet i sökresultaten.

  3. Off-Page : Vi bygger högkvalitativa länkar och genomför effektiva marknadsföringskampanjer för att öka din auktoritet och trovärdighet på nätet.

  4. Lokal SEO: Om du är ett lokalt företag hjälper vi dig att dominera den lokala sökscenen genom att optimera din närvaro på Google Maps och andra plattformar.

  5. Analys och rapportering: Vi ger kontinuerlig övervakning och rapportering av din SEO-prestanda, så att du alltid är medveten om hur din webbplats utvecklas.

 

Vad är en funnel

Vad ger sökmotoroptimering

Funderar ni på att byta eller eller av någon anledning anlita en Seobyrå? Om du har kommit till insikt om att det krävs lite mer än en fin hemsida med kontaktinformation för att få kunder online så är du inte ensam. För att din hemsida ska fungera som ett interaktivt visitkort som folk faktiskt stoppar i sin digitala ficka för att använda så behöver du en byrå som kan Search Engine Optimization!

Du behöver synas på Google och andra sökmotorer helt enkelt. Vägen till toppen är inte densamma för varje sajt och företag. Om du vänder dig till oss på Hjalmar & Co så kan du lita på ett det blir en skräddarsydd plan.

Utmärkt
Baserat på 39 recensioner
Sef Altaihi
Sef Altaihi
2021-08-23
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Här snackar vi världsklass service och världsklass kvalitet! Vi är supernöjda!
Maria Wirlée
Maria Wirlée
2021-01-28
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Kompetent byrå som vet vad de pratar om
Catharina Grönberg
Catharina Grönberg
2021-01-28
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Rekommenderas varmt!
Lotta Christersdotter
Lotta Christersdotter
2021-01-28
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Tack Kicki för grym hjälp att synas med mitt företag bättre/Lotta
Ann-Marie Melin
Ann-Marie Melin
2020-05-16
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Kanon företag
Tobbe Winterqvist
Tobbe Winterqvist
2020-04-23
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
En firma som vet och kan det dom håller på med 👍
Saga Hartikainen
Saga Hartikainen
2019-04-12
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Det finns Webbyråer och så finns det Webbyråer som erbjuder det där extra som gör att man som kund bara kan slappna av - För ingen kan göra jobbet bättre. Hjalmar & Company är exakt detta.. Jag är så nöjd med websidan & all annan fantastisk hjälp jag fått. så oerhört proffsiga, lyhörda och kreativa! Rekommenderar dem varmt.
Vanliga frågor & Svar

Allt är helt beroende på hur stor konkurrensen ser ut på Google i din bransch. Tex sökordet ”städfirma” kommer att kosta mer än att optimera upp ”mekanisk verkstad” 

Du kan alltid ladda ner vår prislista så få du en fingervisning om vad det kan kosta. 

Hjalmar & Company är en SEO Byrå med kontor i Stockholm. Vi har kunder i hela landet som vi erbjuder SEO till fasta priser.  Vi är det lite mindre företaget med dom stora resurserna och målar upp rätt förväntningar och levererar mer än vad du förväntar dig. Vårt företag har många års erfarenhet från sökmedia, vi var med när du köpte annons i telefonkatalogen. Under de åren märkte vi att många var missnöjda med servicen och att du som företagare inte fick förståelse av din kontaktperson på hur din bransch fungerar. Det har vi tagit med oss.

Syftet med en effektiv Google lösning är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

En stor nyckel när det kommer till Google och något som är vår spetskompetens är att välja rätt strategi. Att hitta vägar och lösningar där just ditt företag kan konkurrera och vara ett relevant alternativ för den som letar leverantörer av produkter eller tjänster.

Vi är inga trollkarlar (eller ibland är vi det) och vi lovar sällan guld och gröna skogar när vi börjar ett samarbete. Vi sätter ett pris och en rimlig förväntan på vår tjänst och sen om du som kund accepterar det så kommer du med stor sannolikhet bli en nöjd kund

seo byrå

Något som är mycket viktigt när det handlar om att jobba med SEO och få fler besökare till en hemsida är givetvis att engagera dessa besökare. Kom ihåg att besökare som engageras och tar kontakt med dig kan dra in många fler kunder via rekommendationer. Om du har en hemsida som är bra på att skapa kontakter och även jobbar med sociala medier för ytterligare interaktion med nya och existerande kunder kan det vara en stor hjälp. Vi jobbar parallellt med att förbättra din rank på sökmotorer så att det kommer fler besökare. Och med att få dessa att kommunicera med dig och sprida ordet.
 
En skräddarsydd plan spar tid och pengar

Något vi på Hjalmar & Company SEO byrå har insett är att varje företag har olika behov. Inget projekt ser exakt ut som ett annat. Ibland måste vi gå in och ändra om på en hemsida.

Det kan krävas:

– Att vi skapar nytt innehåll
– Att vi lägger till interaktiva funktioner
– Att vi skapar ny media
– Att vi byter server och får upp hastigheten på sajten

Listan med åtgärder för själva hemsidan kan bli ganska lång och det är viktigt att noga se på de förbättringar som krävs. Om vi börjar från 0 så kommer vi givetvis att se på de önskemål som finns och bygga sajten i enlighet med dessa. Är vi med från start blir det mycket enklare att bygga en grund som du sedan kan bygga vidare på med eller utan oss.

När vi kommer in i bilden då du redan har en väl fungerande hemsida som inte ger dig den trafik du hade önskat så kanske vi gör vissa justeringar på sajten för att sedan jobba vidare med viktiga bitar som till exempel länkar. Vi hjälper till med analys för vad som bör göras och en smart plan för hur detta ska ske i praktiken. Det här är något som gör att vi kan spara tid och pengar på projektet.

 
Facebook-sida

Vi är dessutom noga med att ge dig en god bild av vad du kan förvänta dig. Du kanske ber om att vi ska hjälpa dig med en massa trafik till din hemsida samt många nya medlemmar på din Facebook-sida. Det är vårt jobb att se närmre på hur detta ska gå till och precis vilka ord du borde synas med online för att du ska få trafiken som faktiskt leder till sälj.

Tillsammans kan vi bena ut vad som behöver göras och jobba fokuserat och målmedvetet med detta. Det här är en mycket spännande process som ofta öppnar dörrar vars existens du inte ens var medveten om!

Det går också bra att vända sig till oss för hjälp med analys. Det är lätt att bli hemmablind. Särskilt när du har jobbat med en sajt länge och kanske fått hjälp med den av olika SEO proffs. När du låter oss ta en titt på din hemsida så gör vi det med fräscha ögon. Vi kan hitta de felande länkarna och ge dig förslag på vad som skulle kunna förändra bilden.

Det går bra att vända sig till oss för att ta reda på vad det är som inte fungerar. Vi är en SEO byrå med lång erfarenhet av att marknadsföra företag och hemsidor. Med bred kunskap om vad som fungerar och vad som kan sätta käppar i hjulet så är vi duktiga på att se bristerna.

Men det ska också sägas att vi också kommer att se på det som faktiskt fungerar. Många missar denna bit. Om du redan nu gör något som är mycket bra men som inte räcker hela vägen till toppen så kan vi lyfta detta. Det är ju bra mycket lättare att få upp ett plan i luften om det redan rullar på startbanan med god hastighet.

Vi hjälper dig att trycka ner gaspedalen så att de insatser som du har jobbat på rätt sätt med får ännu mer kraft och tar dig hela vägen upp bland SEO-molnen!

 

Google

Det ska sägas att detta arbete med starka egenskaper som inte riktigt räcker hela vägen är viktigt när du vill få snabbare resultat. Detta utesluter ju inte att vi samtidigt jobbar med det genomgripande målet om att få mycket mer trafik till din sajt med svårare nyckelord.

Fast arbetet med det du redan nu rankar med är lite som en snöboll som har börjat rulla nerför en slänt. När Google och andra sökmotorer ger din sajt mer respekt och du rankas högre för ord och uttryck som kanske inte har rekordmycket trafik så påverkar det resten av SEO arbetet.

Vi är en SEO byrå som kan hjälpa dig med detta och se till att dra nytta av allt bra som din sajt redan nu har genom att knuffa lite extra där det redan rullar på!

Det är ingen hemlighet att Google vill se länkar från andra sajter för att ta din sajt på allvar. Dels ska det finnas länkar internt som visar att sidorna på din sajt har med varandra att göra. Dels handlar det om att få länkar från andra relevanta hemsidor. Detta kallas för off page SEO.

Länkar som kommer från andra sajter ses som en form av röster på din sajt. Det går att se rent praktiskt hur länkarbetet leder till högre rank på Google. Men bara om du jobbar med rätt typ av länkar och förståelse för hur länkkraft fungerar.

 

Länkfusk

Tyvärr finns det bolag som drar nytta av att folk bara har förstått att de behöver länkar. Inte att det ska vara kvalitetslänkar. Om du har gått på ett erbjudande om flera tusen länkar för en spottstyver så har du också insett vad det ledde till.

I bästa fall hände det inget med din sajt och i värsta fall så landade den snabbt i sandlådan då Google räknade ut att det rörde sig om länkfusk och inte äkta röster på din hemsida.

Länkkraft som fungerar kommer från gedigna samarbeten där sajter länkar till dig för att det finns ett samband. Vi kan hjälpa dig med äkta länkar av detta slag. Vi har kontakter med rätt sajter där du på ett naturligt sätt kan vara med och synas i innehåll med länkar och information om dig och din verksamhet.

Det här är det som kan kallas för naturliga länkar som kräver lite mer kunskap och givetvis goda kontakter. Det är något som du bara kan få av en SEO byrå som jobbar på ett seriöst sätt. Vi rekommenderar bara seriösa länkar som ger verklig kraft och vi har kontakterna som krävs för detta!

Vi strävar mot att vara bästa SEO byrån för varje uppdrag vi får. Det betyder att vi måste jobba lyhört. Det är dina önskemål som står i fokus. Vi använder den spetskompetens som vi har samlat på oss för att hjälpa dig där du är nu för att komma dit du vill.

Vi vet att SEO är en föränderlig bransch. Vissa metoder och strategier tycks dock aldrig bli förlegade. Här kan vi nämna kvalitet som ett viktigt nyckelord. En god SEO-grund är en god investering oavsett om året är 2003 eller 2030. Sedan är det förstås så att form och arbetssätt kan förändras och det är något som vi är väl medvetna om.

Vi har dock lärt oss att kvalitativt SEO arbete är något som lönar sig. Det är också något som ger den grund som krävs för att du ska kunna jobba vidare och justera i enlighet med nya trender och behov. På så vis använder vi vår erfarenhet och kunskap för att fortsatt vara bäst på SEO!

I och med att vi själva är en mindre SEO byrå i Stockholm och Mora så förstår vi ditt behov av en personlig kontakt och SEO arbete som du har råd med. Vi vet att ett mindre företag som börjar komma igång online inte alltid har möjlighet att investera de summor som större bolag lägger på sin marknadsföring online.

Med oss får du SEO till fasta priser i enlighet med dina faktiska behov. Det är också på grund av detta som vår metod är så efterfrågad av små och medelstora företag. Genom att bena ut precis vad som behöver göras och förklara detta på ett sätt som du förstår så vet du precis vad du lägger pengarna på.

Vi jobbar på ett effektivt sätt och kan på så vis hjälpa dig med kostnadseffektiv SEO som är hållbar nu och i framtiden.

 
Ärlig SEO med ett rimligt pris

Om vi skulle beskriva hur vi jobbar med en mening så blir det ärlig SEO med ett rimligt pris. Vi kan inte lova guld och gröna skogar. Den som gör det inom SEO ljuger. Men vi har jobbat tillräckligt länge med detta för att veta vad som fungerar och vad som inte gör det.

Dessutom hänger vi med i utvecklingen och i de uppdateringar som kommer från Google. På så vis kan vi se till att de SEO projekt vi tar på oss hanteras på bästa möjliga sätt. Vårt mål är att du som kund ska få en god avkastning på den investering du gör hos oss.

Med rätt strategi kortar vi ner vägen till målet och drar även ner på kostnaderna för SEO arbetet. Vi hittar vägar och lösningar som gör att du kan konkurrera med de som redan är på väg uppför Google-berget.

Genom att sätta ett pris för det projekt vi erbjuder och tala om vad vi tänker göra för pengarna så vet du från start vad som gäller. Du kan acceptera eller inte. Det är ditt val. Men vi kommer att göra allt vi kan för att lyckas!

Några exempel på de första sökmotorerna som blev framgångsrika för en större publik var Webcrawler, Altavista och Yahoo. Nuförtiden är Google den främsta sökmotorn i hela världen men konkurrerar med Yandex. Yandex är den största i Ryssland och av Baidu är störst i Kina.

Här hemma i Sverige använder vi mest Google och verbet ”att googla” har blivit synonymt med att söka efter något i en sökmotor. 

Google är alltså nutidens Gula sidorna.

Det som vi kallar för en Sökordsanalys är vilka tänkbara fraser din målgrupp kommer söka efter innan du börjar bygga din sajt. En god sökmotoroptimerad sajt innehåller som ett uppslagsverk där varje enskild sida handlar om ett specifikt ämne. Det kan kräva en hel del tankeverksamhet att välja ut vilka ord och fraser du vill ha med.

Sökordet ”cyklar” till exempel har en hög sökvolym så om du skulle ha en fysisk cykelbutik i Rättvik så skulle sökordet ”cyklar rättvik” vara ett mycket bättre sökord och mindre konkurrans. Det skulle leda till att du skulle synas högt upp på Google då det nyckelordet är mer specifikt/unikt.

Syftet med sökmotoroptimering är att nästan alltid nå bredare än på några stora utvalda sökord. Ordet long-tail inom SEO menas att ta positioner på sökord du inte ens kan tänka dig att någon söker efter. Om du har en webshop och har produkttyper så vill du inte bara driva trafik på dem som du erbjuder utan du vill också driva trafik på dem i kombination med alla möjliga andra ord. En stor del av alla sökningar innehåller 4 ord eller fler. Om du säljer fiskedrag vill du vara etta i sökresultatet på just ”fiskedrag” men även på sökord som ”bra fiskedrag för abborre”.

Om du vill ta reda på hur många som söker efter en viss fras eller ett visst ord så kan du använda dig av Googles egna verktyg Keyword Planner. Det är gratis men det behövs ett Google Ads-konto som du aktivt annonserar på. Du kommer sen få en uppskattad siffra på antalet sökningar i månaden på de sökord du anger och även få förslag på liknande eller relaterade sökfraser och sökvolymen på dessa.

Det som utgör själva ryggraden för utformningen av Googles sökmotoralgoritm är länkar och det är absolut nödvändigt för en lyckad satsning på sökmotoroptimering. Denna inriktning inom sökmotoroptimering kallas ibland för off page-optimering. Med det menas att jobba med yttre signaler för att få en sajt att synas högre upp i sökmotorerna. Tanken bakom länkkraften i Googles algoritm är att en länk till en sida innebär en “röst” på sidan. Ju fler och starkare röster en sida har desto högre förtjänar den att synas i sökresultatet.

Du får en strategisk projektledare som planerar, rapporterar och håller ihop projektet medans du sitter lungt i båten. Din SEO-tekniker sköter det löpande arbetet medans en Systemutvecklare ser över större strukturella förändringar och Copywriter med vana att attrahera sökmotorer skriver SEO anpassade texter. Designer för att öka värdet för de besökare som kommer till webbplatsen från en sökmotor Du kan känna dig trygg eftersom vi har ett helt team som bevakar dina positioner och som följer dina besökares beteende. Vi följer även vad dom söker på för att hitta dig. Vi arbetar med Google Analytics som du givetvis har full överblick över. Utöver det får du även rapporter så du kan följa vårt arbete. Vill du läsa mer om våra priser eller slå oss en signal eller läs mer här!
VÄLKOMMEN TILL VÅR SEO BYRÅ!

Sökmotoroptimering

Google Analytics är ett statistikverktyg som Google tillhandahåller helt kostnadsfritt. Du installerar en kodsnutt på hemsidan sen kan du se hur många besökare du har på den hemsida, var trafiken kommer ifrån & mycket mer.

Sökmotoroptimering

Google Search är ett gratis verktyg som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat. Det är här du ser till att Google kan hitta och söka igenom webbplatsen

Ahrefs

Här har du ett bra verktyg för SEO. Du kan se Domain Rating (DR) , URL Rating (UR) , Totala antalet externa länkar som pekar till er webbplats. Organiska sökord – Totalt antal sökord som er domän rankar i topp 100.

Ahrefs

Få den mest uppdaterade, lättanalyserade SEO-rankningsinformationen (SERP) på alla dina webbplatser. nternationell spårning stöds på alla populära sökmotorer och webbplatser, inklusive organiska skrivbords- och mobilresultat och andra sökelement.

Pingdom tool

Här kan du testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

Google Page Speed

Här har du Google egen Page speed test där du kan testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

Välkommen in till oss för ett möte & kaffe finns alltid tillgängligt!

Hjalmar & Company AB
Industrivägen 19
171 48 Solna
08-12 89 60 95
info@hjalmarcompany.se

Jag vill veta mer!
close slider