Letar du en Seo byrå i Göteborg ?

Vad kostar sökmotoroptimering ? Laddar ner vår prislista

Vi är en Seo byrå som är ledande sökmotoroptimering.

Hjalmar & Company AB är en framstående SEO byrå som hjälper företag  i Göteborg. Vi är kända för vår expertis och vårt personliga engagemang inom sökmotoroptimering (SEO) och digital marknadsföring. Byrån har etablerat sig som en pålitlig partner för företag som strävar efter att förbättra sin synlighet online och öka sin digitala närvaro.

Vad kostar det att anlita en Seo byrå i Göteborg?

Ladda ned vår prislista här 

Exempel på hur vi jobbar med Seo
för ett företag i Göteborg
 1. Identifiera relevanta nyckelord för företagets verksamhet och lokala marknad i Göteborg.
 2. Optimering av webbsidans meta-titlar, beskrivningar och innehåll för dessa nyckelord.
 3. Lokal SEO: Registrera företaget på Google My Business och fyll i alla relevanta uppgifter som adress, telefonnummer och öppettider.
 4. Lokala backlinks och närvaro på lokala företagsregister kan förbättra lokala sökresultat.
 5. Innehållsoptimering:Skapa högkvalitativt och relevant innehåll för målgruppen.
 6. Använd lokala referenser och nyckelord för att öka lokalt sökintresse.
 7. Responsiv webbdesign: Se till att webbplatsen är responsiv och användarvänlig på olika enheter, inklusive mobiler och surfplattor.
 8. Snabba laddningstider:
 9. Optimera webbsidan för snabba laddningstider, vilket kan påverka både användarupplevelsen och sökmotorrankningar.
 10. Backlink-strategi: Bygg relevanta och kvalitativa länkar från andra webbplatser, särskilt lokala och branschspecifika.
 11. Sociala medier: Använd sociala medier för att främja företaget och skapa engagemang, vilket kan påverka sökmotorrankningar indirekt.
 12. Sökmotorvänlig struktur: Se till att webbplatsens struktur och navigering är enkel och sökmotorvänlig.
 13. Analys och övervakning: Använd verktyg som Google Analytics och Google Search Console för att analysera webbplatsprestanda och övervaka sökordspositioner.
 14. Lokala recensioner: Uppmuntra och hantera positiva recensioner på plattformar som Google och Yelp för att stärka företagets rykte och öka lokalt förtroende.
 15. Användning av lokala marknadsföringskampanjer. Genomför lokala onlinekampanjer för att öka synligheten och locka lokal trafik.
 16. Fortsatt uppdatering och optimering: Regelbundet uppdatera och optimera webbplatsen och dess innehåll för att hålla sig aktuell med de senaste sökmotoralgoritmerna och trenderna.
SEO Byrå Göteborg

Hjalmar & Company AB  | Kungsportsavenyen 21, 411 36 Göteborg  
08-3207088  | info@hjalmarcompany.se

Hjalmar & Company är Seo specialister

Med ett dedikerat team av erfarna SEO-specialister och digitala marknadsförare erbjuder Hjalmar & Company skräddarsydda lösningar för att möta varje klients unika behov. Genom att kombinera teknisk kunskap med strategisk insikt arbetar byrån för att optimera webbplatser och innehåll för att rangordna högt i sökresultaten och dra till sig relevant trafik.

 

En av Hjalmar & Companys styrkor ligger i deras holistiska synsätt på SEO, vilket innebär att de inte bara fokuserar på sökordsplaceringar utan även på användarupplevelse och teknisk prestanda. Genom att analysera och optimera webbplatsens struktur, laddningstider och användarvänlighet strävar de efter att skapa en helhetsupplevelse som inte bara tillfredsställer sökmotorernas krav utan även engagerar besökarna.

Recensioner om Hjalmar & Company som Seo byrå

Hjalmar & Company AB har också gjort sig kända för sin transparenta kommunikation och sitt engagemang för att hålla kunderna informerade om framsteg och resultat. De arbetar nära sina klienter för att förstå deras affärsbehov och anpassa sina strategier därefter.

I Göteborgs konkurrensutsatta företagsklimat har Hjalmar & Company AB etablerat sig som en pålitlig partner för företag som strävar efter att nå framgång online genom effektiv SEO och digital marknadsföring. Med en kombination av teknisk skicklighet, strategiskt tänkande och dedikation till kundnöjdhet fortsätter de att vara en föregångare inom branschen.

Utmärkt
Baserat på 39 recensioner
Sef Altaihi
Sef Altaihi
2021-08-23
Här snackar vi världsklass service och världsklass kvalitet! Vi är supernöjda!
Maria Wirlée
Maria Wirlée
2021-01-28
Kompetent byrå som vet vad de pratar om
Catharina Grönberg
Catharina Grönberg
2021-01-28
Rekommenderas varmt!
Lotta Christersdotter
Lotta Christersdotter
2021-01-28
Tack Kicki för grym hjälp att synas med mitt företag bättre/Lotta
Ann-Marie Melin
Ann-Marie Melin
2020-05-16
Kanon företag
Tobbe Winterqvist
Tobbe Winterqvist
2020-04-23
En firma som vet och kan det dom håller på med 👍
Saga Hartikainen
Saga Hartikainen
2019-04-12
Det finns Webbyråer och så finns det Webbyråer som erbjuder det där extra som gör att man som kund bara kan slappna av - För ingen kan göra jobbet bättre. Hjalmar & Company är exakt detta.. Jag är så nöjd med websidan & all annan fantastisk hjälp jag fått. så oerhört proffsiga, lyhörda och kreativa! Rekommenderar dem varmt.
Sökmotoroptimering

Google Analytics är ett statistikverktyg som Google tillhandahåller helt kostnadsfritt. Du installerar en kodsnutt på hemsidan sen kan du se hur många besökare du har på den hemsida, var trafiken kommer ifrån & mycket mer.

Sökmotoroptimering

Google Search är ett gratis verktyg som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat. Det är här du ser till att Google kan hitta och söka igenom webbplatsen

Ahrefs

Här har du ett bra verktyg för SEO. Du kan se Domain Rating (DR) , URL Rating (UR) , Totala antalet externa länkar som pekar till er webbplats. Organiska sökord – Totalt antal sökord som er domän rankar i topp 100.

Ahrefs

Få den mest uppdaterade, lättanalyserade SEO-rankningsinformationen (SERP) på alla dina webbplatser. nternationell spårning stöds på alla populära sökmotorer och webbplatser, inklusive organiska skrivbords- och mobilresultat och andra sökelement.

Pingdom tool

Här kan du testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

Google Page Speed

Här har du Google egen Page speed test där du kan testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

Jag vill veta mer!
close slider