Vi maximerar din budget & boostar dina leads

Google Ads

Google Ads - kostnad per klick (cpc) - Google annonser

Google Ads – Hos oss får ni komplett team av Google certifierade experter. Vi är även en personlig och kunnig partner som  tänker några varv extra. Strategisk kompetens, samarbete och personlig kontakt är några av grundstenarna i vår tjänst. Vi vet att du som kund måste få en bra effekt av vår tjänst för att du ska vilja vara kund hos oss på lång sikt. Läs mer om våra paket paket här!

Annonsera redan idag!
Vi kan hjälpa dig att kunderna hittar dig och ditt företag när de söker på Google efter det du erbjuder. Betala bara när de klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig (Kostnad per klick – CPC).
Kan det bli bättre?

Google Ads

Google Ads

Varför är annonserna (Google Ads) så viktiga?

Google Ads handlar till stor del om att driva relevant trafik till din hemsida utifrån en tydlig strategi och utifrån din målgrupp. Förutom don ”vanliga” 10 platserna  på startsidan så kan det finnas 7 annonser. Så ja, dom är viktiga.

Effektiv Google Ads – annonsering når era potentiella kunder i precis rätt ögonblick vid precis rätt sökning, och med smarta, engagerande annonser omvandla besökaren till en kund. Vårt mål är att öka er försäljning!

Så här går det till:

  • Startprocess med analys av era kunders sökbeteenden.
  • Uppbyggnad av en dynamisk kontostruktur utifrån era affärsmål.
  • Relevanta kampanjer och annonser utifrån en grundlig sökordsanalys.
  • Löpande analys och utveckling av kontot i syfte att ständigt förbättras.
  • Resultatrapportering och hantering av all administration.

ÖKA ANTALET WEBBPLATSBESÖK

Startprocess med analys av era kunders sökbeteenden. Uppbyggnad av en dynamisk kontostruktur utifrån era affärsmål. Relevanta kampanjer och annonser utifrån en grundlig sökordsanalys. Löpande analys och utveckling av kontot i syfte att ständigt förbättras. Resultatrapportering och hantering av all administration.

PPC

Betala bara när en potentiell kund klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig

Smart strategi

En stor nyckel när det kommer till Google och något som är vår spetskompetens är att välja rätt strategi.Att hitta vägar och lösningar där just ditt företag kan konkurrera och vara ett relevant alternativ för den som letar leverantörer av produkter eller tjänster.

Rimliga förväntningar

Vi är inga trollkarlar (eller ibland är vi det) och vi lovar sällan guld och gröna skogar när vi börjar ett samarbete. Vi sätter ett pris och en rimlig förväntan på vår tjänst och sen om du som kund accepterar det så kommer du med stor sannolikhet bli en nöjd kund,

Jag vill veta mer!
close slider