SEO Byrå

SEO Byrå

En SEO byrå utför hantverk

Seo byrå? Hjalmar & Company arbetar med företag över hela landet och som SEO byrå driver vi leeds och förfrågningar via din hemsida till ditt företag. Vår byrå gör det med SEO , Ad words och säljande hemsidor. Vi är även självklart Google partners! 

Sökoptimering är ingen raketforskning utan funkar som vilket hantverk som helst. Med en mix av lång erfarenhet, expert kompetens och massor av kreativitet, löser vi våra uppdrag. Det finns väldigt många punkter att ta hänsyn till för att att lyckas med SEO.

Här delar vi med oss av vår kunskap, om du är intresserad.
FAQ: Läs mer här!

Först tar vi fram en strategi utefter vilka tjänster du vill få in fler förfrågningar på eller vilka produkter du vill sälja mer av. Vad kan dina potentiella kunder tänkas söka på medans hur söker du själv på Google? Här tänker vi oss in i dina kunders situation.

Alla kan inte ligga 1:a på Google så det är bra med rimliga förväntningar. Vi är inga trollkarlar (eller ibland är vi det) men vi lovar sällan guld och gröna skogar när vi börjar ett samarbete. Vi sätter ett pris och en rimlig förväntan på vår tjänst och sen om du som kund accepterar det så kommer du med stor sannolikhet bli en nöjd kund.

Sökmotoroptimering

Google Analytics är ett statistikverktyg som Google tillhandahåller helt kostnadsfritt. Du installerar en kodsnutt på hemsidan sen kan du se hur många besökare du har på den hemsida, var trafiken kommer ifrån & mycket mer.

Sökmotoroptimering

Google Search är ett gratis verktyg som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat. Det är här du ser till att Google kan hitta och söka igenom webbplatsen

Ahrefs

Här har du ett bra verktyg för SEO. Du kan se Domain Rating (DR) , URL Rating (UR) , Totala antalet externa länkar som pekar till er webbplats. Organiska sökord – Totalt antal sökord som er domän rankar i topp 100.

Ahrefs

Få den mest uppdaterade, lättanalyserade SEO-rankningsinformationen (SERP) på alla dina webbplatser. nternationell spårning stöds på alla populära sökmotorer och webbplatser, inklusive organiska skrivbords- och mobilresultat och andra sökelement.

Pingdom tool

Här kan du testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

Google Page Speed

Här har du Google egen Page speed test där du kan testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

Som SEO Byrå följer vi alltid upp arbetet & du får en rapport varje måndag

Du får en strategisk projektledare som planerar, rapporterar och håller ihop projektet medans du sitter lungt i båten.
Din SEO-tekniker sköter det löpande arbetet medans en
Systemutvecklare ser över större strukturella förändringar och
Copywriter med vana att attrahera sökmotorer skriver SEO anpassade texter.
Designer för att öka värdet för de besökare som kommer till webbplatsen från en sökmotor

Du kan känna dig trygg eftersom vi har ett helt team som bevakar dina positioner och som följer dina besökares beteende. Vi följer även vad dom söker på för att hitta dig. Vi arbetar med Google Analytics som du givetvis har full överblick över. Utöver det får du även rapporter så du kan följa vårt arbete. Vill du läsa mer om våra priser eller slå oss en signal eller läs mer här!

VÄLKOMMEN TILL VÅR SEO BYRÅ!

Hur syns din hemsida på Google – Testa här!

För att testat ska fungera behöver u fylla i en giltig mail adress. Du kan skriva fler sökord upp fler sökord som du vill testa.


    Gratis rådgivning
    close slider