Hur syns din hemsida på Google? Testa här!  SEO Byrå

  Seo byrå? Hjalmar & Company arbetar med företag över hela landet och som SEO byrå driver vi leeds och förfrågningar via din hemsida till ditt företag. Vår byrå gör det med SEO , Ad words och säljande hemsidor. Vi är även självklart Google partners! 

  Sökoptimering är ingen raketforskning utan funkar som vilket hantverk som helst. Med en mix av lång erfarenhet, expert kompetens och massor av kreativitet, löser vi våra uppdrag. Det finns väldigt många punkter att ta hänsyn till för att att lyckas med SEO.

  Här delar vi med oss av vår kunskap, om du är intresserad.
  Lilla SEO skolan: Läs mer här!

  En seo byrå utför hantverk

  Du får en strategisk projektledare som planerar, rapporterar och håller ihop projektet medans du sitter lungt i båten.
  Din SEO-tekniker sköter det löpande arbetet medans en
  Systemutvecklare ser över större strukturella förändringar och
  Copywriter med vana att attrahera sökmotorer skriver SEO anpassade texter.
  Designer för att öka värdet för de besökare som kommer till webbplatsen från en sökmotor

  VÄLJ RÄTT ORD ATT ARBETA MED

  Först tar vi fram en strategi utefter vilka tjänster du vill få in fler förfrågningar på eller vilka produkter du vill sälja mer av. Vad kan dina potentiella kunder tänkas söka på medans hur söker du själv på Google? Här tänker vi oss in i dina kunders situation.

  Alla kan inte ligga 1:a på Google så det är bra med rimliga förväntningar. Vi är inga trollkarlar (eller ibland är vi det) men vi lovar sällan guld och gröna skogar när vi börjar ett samarbete. Vi sätter ett pris och en rimlig förväntan på vår tjänst och sen om du som kund accepterar det så kommer du med stor sannolikhet bli en nöjd kund.


  HUR FÖLJER VI UPP DIN SEO?

  Du kan känna dig trygg eftersom vi har ett helt team som bevakar dina positioner och som följer dina besökares beteende. Vi följer även vad dom söker på för att hitta dig. Vi arbetar med Google Analytics som du givetvis har full överblick över. Utöver det får du även rapporter så du kan följa vårt arbete. Vill du läsa mer om våra priser eller slå oss en signal eller läs mer här!

  VÄLKOMMEN TILL VÅR SEO BYRÅ!

  SEO Byrå

  Hjalmar & Company är Google Partner

  Som Google Partner har Hjalmar & Company en unik ställning som webbyrå,
  med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi uppdaterar oss regelbundet med certifieringar.

  Seo byrå
  Kontakta oss!