Sökoptimera din hemsida

Vad kostar sökmotoroptimering ? Laddar ner vår prislista

Att sökoptimera din hemsida är avgörande för att öka synligheten online och locka besökare.

Hjalmar & Company AB är experter inom sökmotoroptimering (SEO) och kan vara din perfekta partner för att förbättra din digitala närvaro.

När du samarbetar med Hjalmar & Company AB för att sökoptimera din hemsida får du tillgång till deras omfattande erfarenhet och expertis inom området. De förstår vikten av att synas högt upp i sökresultaten och vet vilka strategier som krävs för att uppnå detta.

En grundläggande del av sökoptimering är att identifiera och använda relevanta sökord. Hjalmar & Company AB genomför noggranna sökordsanalyser för att fastställa vilka termer och fraser som är mest relevanta för din verksamhet. Genom att optimera din webbplats med dessa sökord ökar chanserna att din sida rankas högre i sökmotorernas resultat, vilket i sin tur leder till ökad synlighet och fler besökare.

Att tänka på när du ska sökoptimera din hemsida

En annan viktig aspekt av sökoptimering är att säkerställa att din webbplats är tekniskt optimerad. Hjalmar & Company AB granskar och optimerar din webbplatsens struktur, laddningstider och mobila användarupplevelse. Dessa tekniska aspekter påverkar inte bara användarnas upplevelse utan också hur sökmotorer indexerar och rankar din sida.

Innehåll spelar också en nyckelroll i sökoptimering. Hjalmar & Company AB arbetar med att skapa relevant och engagerande innehåll som inte bara tilltalar din målgrupp utan också rankar högt i sökresultaten. Genom att regelbundet producera och uppdatera kvalitetsinnehåll kan din webbplats etablera sig som en auktoritet inom ditt område, vilket ytterligare förbättrar dess sökposition.

Backlinks, eller länkar från andra webbplatser till din, är en annan central del av sökoptimering. Hjalmar & Company AB implementerar strategier för att bygga relevanta och högkvalitativa länkar som stärker din webbplatsens trovärdighet i ögonen på sökmotorerna.

seo byrå

Våra Tjänster: Vi erbjuder en omfattande uppsättning SEO-tjänster som inkluderar:

  1. Nyckelordsoptimering: Vi utför grundlig forskning för att identifiera relevanta nyckelord som kommer att generera trafik och konverteringar för ditt företag.

  2. On-Page : Vi optimerar din webbplatsstruktur, innehåll och meta-taggar för att förbättra din synlighet i sökresultaten.

  3. Off-Page : Vi bygger högkvalitativa länkar och genomför effektiva marknadsföringskampanjer för att öka din auktoritet och trovärdighet på nätet.

  4. Lokal SEO: Om du är ett lokalt företag hjälper vi dig att dominera den lokala sökscenen genom att optimera din närvaro på Google Maps och andra plattformar.

  5. Analys och rapportering: Vi ger kontinuerlig övervakning och rapportering av din SEO-prestanda, så att du alltid är medveten om hur din webbplats utvecklas.

Varför Välja Hjalmar & Company? När du väljer Hjalmar & Company som din SEO-byrå får du fördelarna av:

  • Erfarenhet: Vi har en gedigen erfarenhet inom SEO-branchen och har hjälpt hundratals företag att uppnå sina digitala mål.

  • Resultat: Vårt fokus ligger på att leverera mätbara resultat. Vi strävar efter att öka din webbplats trafik, konverteringar och intäkter.

  • Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar våra tjänster efter dina unika behov och mål, oavsett om du är en liten lokal företag eller en global jätte.

  • Transparent kommunikation: Vi tror på öppen och ärlig kommunikation. Du kommer alltid att vara informerad om våra framsteg och aktiviteter.

Kontakta oss idag: Om du är redo att ta din digitala närvaro till nästa nivå, kontakta Hjalmar & Company idag. Vi är redo att diskutera dina mål och utveckla en skräddarsydd SEO-strategi som passar dig. Med Hjalmar & Company som din partner kan du vara säker på att din webbplats når de högsta höjderna i sökresultaten och lockar kvalificerad trafik som omvandlas till lönsamma affärsmöjligheter.

Vad kostar det att anlita en Seo byrå i Stockholm ?

Ladda ned vår prislista här 

Vad är en funnel

Fördelar med Hjalmar & Company?

En av fördelarna med att arbeta med Hjalmar & Company AB är deras kontinuerliga övervakning och analys av prestanda. De håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och algoritmändringarna inom sökmotorer för att säkerställa att din webbplats fortsätter att prestera på högsta nivå.

Dessutom erbjuder Hjalmar & Company AB transparent rapportering och analys av resultaten. Du kommer att få insikter om din webbplats prestanda, söktrafik och konverteringar. Denna information används för att finjustera strategin och säkerställa att du får bästa möjliga resultat från sökoptimeringsinsatserna.

Slutligen är samarbetet med Hjalmar & Company AB inte bara en engångsinsats utan en långsiktig strategi för att säkerställa hållbar framgång online. Genom att ständigt utvärdera och anpassa sin strategi förändras de med landskapet och säkerställer att din webbplats förblir relevant och synlig över tid.

Sammanfattningsvis är Hjalmar & Company AB din pålitliga partner när det gäller att sökoptimera din hemsida. Med deras expertis, strategiska tillvägagångssätt och dedikation kan du öka din synlighet, locka fler besökare och öka framgången för din online-verksamhet.

Så fungerar en sökmotor

När internet var nytt så använde besökaren länkkataloger för att hitta sajter som innehöll de information de letade efter. Länkkatalogerna var som en digital telefonbok men istället så samlade de adresser till webbsajter. Nackdelen med det var att det fanns en begränsning med att se det innehåll man letade efter. Det var heller inte så många sajter att välja mellan eftersom det oftast var upp till ägaren bakom hemsidorna att lägga in sin sajt i länkkatalogen. Efter ett tag så började det resultera i att olika sökmotorer växte fram. Det gjorde det mycket mer lättillgängligt för privatpersoner och vardagssurfare att surfa på internet.

 

Sökordsnalys

Det som vi kallar för en Sökordsanalys är vilka tänkbara fraser din målgrupp kommer söka efter innan du börjar bygga din sajt. En god sökmotoroptimerad sajt innehåller som ett uppslagsverk där varje enskild sida handlar om ett specifikt ämne. Det kan kräva en hel del tankeverksamhet att välja ut vilka ord och fraser du vill ha med.

Sökordet ”cyklar” till exempel har en hög sökvolym så om du skulle ha en fysisk cykelbutik i Rättvik så skulle sökordet ”cyklar rättvik” vara ett mycket bättre sökord och mindre konkurrans. Det skulle leda till att du skulle synas högt upp på Google då det nyckelordet är mer specifikt/unikt.

Som SEO Byrå följer vi alltid upp arbetet & du får en rapport varje måndag

Du får en strategisk projektledare som planerar, rapporterar och håller ihop projektet medans du sitter lungt i båten.
Din SEO-tekniker sköter det löpande arbetet medans en
Systemutvecklare ser över större strukturella förändringar och
Copywriter med vana att attrahera sökmotorer skriver SEO anpassade texter.
Designer för att öka värdet för de besökare som kommer till webbplatsen från en sökmotor

Du kan känna dig trygg eftersom vi har ett helt team som bevakar dina positioner och som följer dina besökares beteende. Vi följer även vad dom söker på för att hitta dig. Vi arbetar med Google Analytics som du givetvis har full överblick över. Utöver det får du även rapporter så du kan följa vårt arbete. Vill du läsa mer om våra priser eller slå oss en signal eller läs mer här!

VÄLKOMMEN TILL VÅR SEO BYRÅ!

Utmärkt
Baserat på 39 recensioner
Sef Altaihi
Sef Altaihi
2021-08-23
Här snackar vi världsklass service och världsklass kvalitet! Vi är supernöjda!
Maria Wirlée
Maria Wirlée
2021-01-28
Kompetent byrå som vet vad de pratar om
Catharina Grönberg
Catharina Grönberg
2021-01-28
Rekommenderas varmt!
Lotta Christersdotter
Lotta Christersdotter
2021-01-28
Tack Kicki för grym hjälp att synas med mitt företag bättre/Lotta
Ann-Marie Melin
Ann-Marie Melin
2020-05-16
Kanon företag
Tobbe Winterqvist
Tobbe Winterqvist
2020-04-23
En firma som vet och kan det dom håller på med 👍
Saga Hartikainen
Saga Hartikainen
2019-04-12
Det finns Webbyråer och så finns det Webbyråer som erbjuder det där extra som gör att man som kund bara kan slappna av - För ingen kan göra jobbet bättre. Hjalmar & Company är exakt detta.. Jag är så nöjd med websidan & all annan fantastisk hjälp jag fått. så oerhört proffsiga, lyhörda och kreativa! Rekommenderar dem varmt.
Sökmotoroptimering

Google Analytics är ett statistikverktyg som Google tillhandahåller helt kostnadsfritt. Du installerar en kodsnutt på hemsidan sen kan du se hur många besökare du har på den hemsida, var trafiken kommer ifrån & mycket mer.

Sökmotoroptimering

Google Search är ett gratis verktyg som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat. Det är här du ser till att Google kan hitta och söka igenom webbplatsen

Ahrefs

Här har du ett bra verktyg för SEO. Du kan se Domain Rating (DR) , URL Rating (UR) , Totala antalet externa länkar som pekar till er webbplats. Organiska sökord – Totalt antal sökord som er domän rankar i topp 100.

Ahrefs

Få den mest uppdaterade, lättanalyserade SEO-rankningsinformationen (SERP) på alla dina webbplatser. nternationell spårning stöds på alla populära sökmotorer och webbplatser, inklusive organiska skrivbords- och mobilresultat och andra sökelement.

Pingdom tool

Här kan du testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

Google Page Speed

Här har du Google egen Page speed test där du kan testa hastigheten på den hemsida och få bra tips på hur du förbättrar den.

On-page-optimering

Det som sökmotorerna gillar väldigt mycket är textinnehåll för det är där genom texten som sökmotorerna förstår sig på om vad en sida handlar om och på så sätt kan avgöra vilka typer av sökfrågor som ska leda till att sidan ska synas i sökresultatet. Det finns andra viktiga delar som ökar förutsättningarna för att dina webbsidor ska synas i resultatet och de är:

Sidtitlar (de enskilt viktigaste på en sida)

Rubriker (Förtydliga vad sidan innehåller med en bra rubriksättning)

Meta description (en kort text vad sidan innehåller)

Brödtext (innehållet på din hemsida som ska uppskattas av besökaren och sökmotorn)

Sökmotorvänliga URl:er (skapa sökvägar som kan tolkas av både besökare och sökmotorer)

Bilder, alt-attribut & namn på filen (Skapa möjligheter för sökmotorn att tolka innehållet i dina bilder)

Välkommen in till oss för ett möte & kaffe finns alltid tillgängligt!

Hjalmar & Company AB
Industrivägen 19
171 48 Solna
08-12 89 60 95
info@hjalmarcompany.se

Jag vill veta mer!
close slider