Tips till när du behöver kaffe på jobbet

Kaffe på jobbet

Att ha kaffe på jobbet är en självklarhet för många företag som vill skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö. Hos Coffeum erbjuder de högkvalitativa kaffemaskiner som gör varje kopp kaffe till en upplevelse. Dessutom, med deras flexibla serviceavtal, blir det enklare än någonsin att njuta av riktigt gott kaffe på arbetsplatsen.

Fördelar med kaffe på jobbet

Att ha tillgång till kaffe på jobbet innebär flera fördelar för både medarbetare och arbetsgivare. För det första ökar det produktiviteten genom att ge en energikick när den behövs som mest. För det andra bidrar det till en positiv arbetsmiljö där medarbetarna känner sig omhändertagna och motiverade.

Ökad produktivitet med kaffe på jobbet

Kaffe har länge varit känt för sina uppiggande egenskaper. En kopp kaffe på jobbet kan hjälpa medarbetarna att hålla sig alerta och fokuserade, särskilt under eftermiddagssvackan. Dessutom visar studier att regelbundet kaffedrickande kan förbättra den kognitiva funktionen, vilket leder till bättre prestationer på arbetsplatsen.

Variationer av kaffe på jobbet

Hos Coffeum erbjuder de en mängd olika kaffelösningar som passar alla typer av arbetsplatser. Från små företag till stora organisationer, deras kaffemaskiner är designade för att möta olika behov och preferenser. De har maskiner som serverar allt från klassiskt bryggkaffe till espressos och cappuccinos.

Små företag: Kaffe på jobbet

För mindre företag med upp till 10 anställda erbjuder Coffeum smidiga och kostnadseffektiva kaffemaskiner. Dessa maskiner är perfekta för det lilla kontoret där medarbetarna kan njuta av en god kopp kaffe utan att behöva lämna arbetsplatsen. Exempel på maskiner inkluderar Jura WE6 och Instant Elite.

Medelstora företag: Kaffe på jobbet

För företag med 10 till 50 anställda har Coffeum ett bredare sortiment av kaffemaskiner som passar fler smaker och behov. Med maskiner som NIO 20.2 och Lua kan medarbetarna välja mellan en mängd olika kaffevarianter, från bryggkaffe till chokladdrycker och espressos.

Stora företag: Kaffe på jobbet

Större företag med 40 till 100 anställda kan dra nytta av Coffeums avancerade kaffemaskiner som hanterar höga volymer och erbjuder flera dryckesalternativ. Maskiner som Coffe Soul 12 och Jura Giga X8 är utmärkta val för dessa arbetsplatser, då de levererar kaffe av högsta kvalitet snabbt och effektivt.

Färsk frukt och vatten på jobbet

Förutom kaffe erbjuder Coffeum även fruktkorgar och vattenmaskiner för att komplettera arbetsplatsens behov. Att ha färsk frukt tillgänglig på kontoret ger medarbetarna ett hälsosamt mellanmål som ökar energinivåerna och bidrar till en balanserad kost.

Frukt på jobbet

Att ha färsk frukt på jobbet är en enkel och effektiv metod för att främja hälsosamma vanor bland medarbetarna. Coffeums fruktkorgar är fyllda med säsongens bästa frukter, från saftiga apelsiner till knapriga äpplen och söta vindruvor. Dessa frukter ger inte bara en naturlig energiboost utan också viktiga vitaminer och näringsämnen.

Vatten på jobbet

Rent och svalkande vatten är livsviktigt för att kunna hålla sig fokuserad under arbetsdagen. Coffeums vattenmaskiner säkerställer att medarbetarna alltid har tillgång till friskt vatten, vilket främjar både hälsa och välmående. Deras avancerade filtreringsteknik garanterar att varje droppe är fri från föroreningar.

Enkel och bekväm service

Coffeum gör det enkelt att ha kaffe på jobbet med deras smidiga serviceavtal. De erbjuder snabb service inom tre timmar och regelbundet underhåll för att säkerställa att kaffemaskinerna alltid fungerar optimalt. Dessutom bjuder de på de första 600 kopparna kaffe när du beställer en kaffemaskin.

Snabb service och underhåll

En av Coffeums största styrkor är deras snabba och pålitliga service. De förstår hur viktigt det är att kaffemaskinerna fungerar utan avbrott och erbjuder därför service inom tre timmar på vardagar. Regelbundna underhållsbesök två gånger i månaden säkerställer att maskinerna alltid är i toppskick.

Kostnadsfri kaffeprovning

För att ge nya kunder en chans att uppleva deras produkter, bjuder Coffeum på de första 600 kopparna kaffe när du beställer en kaffemaskin. Detta erbjudande ger företag en möjlighet att prova olika kaffevarianter och hitta den perfekta lösningen för just deras arbetsplats.

Miljömedvetna kaffelösningar

Coffeum är engagerade i att minimera sin miljöpåverkan. De erbjuder ekologiskt odlade och klimatkompenserade kaffesorter, samt arbetar aktivt med återvinning och källsortering. Genom att välja Coffeum kan företag vara säkra på att de gör ett miljövänligt val.

Ekologiskt kaffe på jobbet

Att välja ekologiskt kaffe på jobbet innebär inte bara att du får njuta av en god kopp kaffe, utan också att du bidrar till en hållbar framtid. Coffeums ekologiska kaffesorter är Fairtrade- och KRAV-märkta, vilket garanterar att kaffet produceras under rättvisa och miljövänliga förhållanden.

Återvinning och källsortering

För att minska avfallet arbetar Coffeum aktivt med återvinning och källsortering. De uppmuntrar sina kunder att återvinna kaffeförpackningar och andra material som används i samband med kaffedrickandet. Genom att samarbeta med Coffeum kan företag bidra till att skapa en mer hållbar arbetsplats.

Hur kommer man igång med kaffe på jobbet?

Att komma igång med kaffe på jobbet från Coffeum är enkelt. Företag kan kontakta dem via telefon eller e-post för att diskutera sina behov och få hjälp att välja rätt kaffemaskin och serviceavtal. Coffeum erbjuder även skräddarsydda lösningar för att säkerställa att varje arbetsplats får den bästa möjliga kaffelösningen.

Kontaktuppgifter

För att beställa en kaffemaskin eller få mer information om Coffeums tjänster kan du kontakta dem på:

  • Telefon: 08-400 255 22
  • E-post: info@coffeum.se
  • Adress: Industrivägen 23, 171 48 Solna

Varför välja Coffeum för kaffe på jobbet?

Coffeum är en ledande leverantör av kaffelösningar till företag och kontor. Deras kaffemaskiner är både innovativa och lättanvända, vilket gör det enkelt att njuta av gott kaffe på arbetsplatsen. Dessutom erbjuder de högkvalitativt kaffe från ledande kafferosterier som Arvid Nordquist och Löfbergs Lila.

Högkvalitativt kaffe och pålitlig service

Med Coffeum får företag inte bara tillgång till högkvalitativt kaffe utan också en pålitlig service. Deras dedikerade team ser till att kaffemaskinerna alltid fungerar optimalt och att kunderna är nöjda. De erbjuder också en rad olika kaffemaskiner som passar alla typer av arbetsplatser och behov.

Flexibla lösningar för alla företag

Oavsett storleken på företaget har Coffeum en kaffelösning som passar. De erbjuder skräddarsydda avtal och maskiner som är designade för att möta olika behov och budgetar. Från små start-ups till stora organisationer, Coffeum har lösningen för att göra varje arbetsplats lite bättre med gott kaffe.

Att ha kaffe på jobbet från Coff eum innebär inte bara att du får njuta av en god kopp kaffe, utan också att du investerar i en bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare. Kontakta Coffeum idag för att ta reda på mer om deras kaffelösningar och hur de kan hjälpa ditt företag att blomstra.

Jag vill veta mer!
close slider