Tandblekningskliniken Nytt uppdrag

Profilen

Vi fick i uppdrag att ta fram en hemsida, profil och en strategi för att synas på Google av Tandblekningskliniken som kommer att utföra tandblekning i Stockholm.
Dom ville ha en hemsida som såg modern och fräsch men samtidigt skulle den ge ett medicinskt uttryck. Kicki hos oss fick uppdraget att tillsammans med kunden spåna fram en idé som vi sedan kunna utveckla. Resultatet kan ni ovan där vi fick fram färg, logo och typsnitt att använda.

Hemsidan

Den har vi byggt i WordPress som är världen i särklass största cms-verktyg och format.
WordPress gör att det finns många olika funktioner att implementera på hemsidan utan att det ska kosta extra pengar. Vi har tex satt in en bokningsfunktion som är gratis att ladda ner.
När hemsidan är klar så kan kunden själv gå in och redigera hemsidan för att hålla den uppdaterad utan att betala en webbyrå för support.

Google

Vår strategi är att föröka få in besökare som är väldigt långt fram i köpprocessen att bleka sina tänder och då är Google ett väldigt kostnadseffektivt media. Har skrivit tandblekning Stockholm på Google få vi anta kunden bestämt sig eller är nära att bestämma sig för att bleka sin tänder i Stockholm. Kunden besöker i snitt tre hemsidor innan han bestämmer sig för vilken som ska få bleka hans tänder. Vi räknar med att varje konvertering till kund kostar ca 100kr och ger en intäkt på 2500kr vilket är svårt att hitta ett annat media som gör det samma. Kontakta oss om du vill veta vad vi kan hjälpa dig med

 

Om projekt från kunden

”Resultat överträffade på alla plan, snygg profil och hemsida, tid på leverans, till och med pristet blev mindre än vad vi trott vilket passade oss som nystartat företag”

Kerstin på Tandblekningskliniken

Jag vill veta mer!
close slider