Optimera Din Energianvändning och Generera Inkomster med OXYNT Lagringsbatterier!

Batterilagring OXYNT

Att investera i ett lagringsbatterier kopplat till dina solceller är inte bara smart ur ett backup-perspektiv vid strömavbrott, utan det öppnar också upp möjligheter att aktivt delta i elsystemet och få ersättning för din insats. OXYNT Lagringsbatterier erbjuder högpresterande lösningar för företag, industrier och bostadsrättsföreningar som strävar efter att effektivisera sin energianvändning.

Varför välja OXYNT?

OXYNT är experter på batterier som integreras sömlöst med elnätet. Med olika batterikapacitetsalternativ skapar vi skräddarsydda lösningar för att matcha dina specifika behov samtidigt som de bidrar till frekvensbalanseringstjänster. Här är några fördelar med att välja OXYNT:

  1. Kontroll över Energiförsörjningen: Våra lagringsbatterier ger dig inte bara möjlighet att hantera ditt energiflöde effektivt utan också att få kontroll över din energiförsörjning.
  2. Ekonomiska Fördelar: Genom att göra ditt batteri tillgängligt för frekvensbalansering kan du generera ersättning för din delade energiinsats, vilket blir en ekonomisk fördel för ditt företag eller bostadsrättsförening.
  3. Enkel Installation och Hantering: Vi tar hand om installationen så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Efter installationen tar nätleverantören över och sköter alla praktiska åtgärder.

Så Fungerar Det:

  1. Installation av OXYNT: Vi ser till att allt är smidigt installerat för dig.
  2. Praktiska Åtgärder av Nätleverantören: Efter installationen tar nätleverantören över och sköter allt det praktiska. Batteriet kan automatiskt kopplas på eller av efter behov för att justera frekvensen på elnätet.
  3. Ersättning för Ditt Delade Batteri: Genom att låta ditt batteri vara tillgängligt för frekvensbalansering kan du få ersättning för din insats.

Hjälp Hela Vägen:

Vi förstår att du kan ha frågor om processen. Många svar finns i vår FAQ, men vi finns också här för att guida dig genom hela processen och se till att du får ut det bästa av ditt batteri.

Gör Skillnad Med OXYNT:

Genom att samarbeta med oss på OXYNT och dela ditt batteri med elnätet kan du vara med och forma framtiden genom att stödja hållbar energibehandling. Gör enkla åtgärder för att göra en stor skillnad! Vårt partnerskap med CheckWatt och deras certifiering ger våra kunder möjligheten att generera intäkter genom sina batterilager. Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en mer effektiv och lönsam energihantering. Optimera din energi och låt ditt batteri arbeta för dig! Kontakta en projektledare på Oxynt.se för mer information. 08-812 544 Info@oxynt.se

Jag vill veta mer!
close slider