Nfs Marin båtförvaring

Nfs Marin tar hand om och hjälper till med din båt under alla årets säsonger. Många letar efter en säker båtförvaring i Stockholm. Dom erbjuder båtplats på sommaren, båtförvaringvintern samt underhåll/service inför, under och efter säsongen. Därutöver utför dom båttransporter och försäkringsjobb, hjälper dig att tvätta kapellet när det behövs och erbjuder bra priser på all tänkbar båtutrustning som gör ditt båtliv enklare. Kort sagt erbjuder vi en 360°-tjänst kring dig och ditt båtliv, vilket innebär att Nfs Marin står till din tjänst när som helst under säsongen för att allt ska fungera så smidigt som möjligt, vid exempelvis en grundstötning. Vi gör alltid vårt yttersta för att vara flexibla efter dina önskemål och leverera enligt vad vi kommit överens om. Det tror vi är grunden i ett enklare båtliv. Dessutom har dom billig vinterförvaring av båt. Här kan du fylla i deras formulär för att få pris på båtförvaring
Vinterförvaring båt inomhus, vinterförvaring båt pris, vinterförvaring av båtar

NFs Marine är den främsta destinationen för båtförvaring i området. Med en toppmodern anläggning och ett erfaret team av proffs gör vi det enkelt att ta ut din båt på vattnet när du vill. Vår säkra, klimatkontrollerade anläggning har plats för alla storlekar av båtar och garanterar att din båt förblir säker från elementen och inkräktare. Vi erbjuder tillgång till vår anläggning dygnet runt så att du kan komma och hämta din båt när som helst, samt underhållstjänster på plats för att hålla din båt i perfekt skick. Oavsett om du är fritidsbåtägare eller yrkesfiskare har NFs Marine den perfekta lösningen för alla dina behov av båtförvaring. Med våra konkurrenskraftiga priser och förstklassiga tjänster garanterar vi att du får en säker och problemfri upplevelse varje gång. Kom förbi idag för att se vad NFs Marine kan göra för dig!

NFs Marine hämtar & lämnar din båt

NF’s Marine erbjuder exceptionell vinterförvaring för dina båtar! Vårt team av erfarna yrkesmän kommer noggrant att förbereda din båt för vintersäsongen. Vi är extra noga med att se till att varje båt förvaras på rätt sätt och skyddas från väder och vind. Vår anläggning har toppmoderna säkerhetssystem och klimatkontroll, så du kan vara säker på att din investering är trygg och säker. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat krympfilmning, polering, vaxning, polering och mycket mer för att se till att din båt är i perfekt skick när du kommer tillbaka nästa sommar. Med vår specialiserade uppmärksamhet på detaljer och vårt engagemang för kvalitet kan du vara säker på att NF’s Marine har alla de rätta verktygen för att hålla din båt säker genom alla typer av väder den här säsongen.

Jag vill veta mer!
close slider