Kontorsstädning

Kontorsstädning

Hyperion Service är ett professionellt företag som erbjuder kontorsstädning i Storstockholm. Dessutom erbjuder företaget kunderna pålitliga och sakkunniga kontorsstädningslösningar som bidrar till att upprätthålla en säker, ren och produktiv arbetsmiljö. Vidare har teamet av professionella städare lång erfarenhet inom kontorsstädningsbranschen och erbjuder de tjänster som är skräddarsydda för individuella kundbehov.

På Hyperion Service börjar kontorsstädningen med en inledande djuprengöring. Därmed skapar de en grund för framtida underhåll. Till exempel rengör de ytor med hög beröringsgrad, som dörrhandtag och ljusbrytare, extra noggrant. Därför bidrar de till att förhindra spridning av bakterier. Därefter handlar det dagliga kontorsunderhållet om att hålla gemensamma utrymmen som badrum och pausrum snygga och sanitära. Till exempel torkar de diskbänkar med desinficerande rengöringsmedel. Vidare dammsuger de och moppar golven anpassat till materialslag. Tillika dammar de regelbundet av kontorsinventarier för att undvika att det uppstår hälsovådliga dammpartiklar.

Kontorsstädning minskar hälsorisker

Hyperion Service erbjuder även specialiserade kontorsstädningstjänster beroende på kundens önskemål och behov. Fönsterputsning är en sådan tjänst som de kan tillhandahålla vid behov. Under fönstertvättstjänsterna tvättar de alla tillgängliga fönster både in- och utvändigt. Persienner dammar de också av när de är öppna eller stängda för maximal synlighet . En annan specialiserad kontorsrengöringstjänst som Hyperion Service tillhandahåller är vaxning eller polering av golv för vinylplattor eller trägolv. Detta bidrar till att bibehålla kontorsgolvets glansiga utseende. Samtidigt bevara golvet sin livslängd genom att det uppstår mindre slitage av skor eller möbler som blir flyttade.

För kunder som vill ha regelbunden skötsel av kontorsutrymmen utöver den dagliga kontorsstädningen erbjuder Hyperion Service månadspaket. Dessa är utformade för att tillgodose kundernas specifika behov till olika prisklasser. Alla paket inkluderar en fullständig bedömning av kundens behov följt av genomförande av skräddarsydda planer för kontorsstädning. Kunderna kan vara säkra på att deras kontorsmiljöer förblir snygga och hygieniska utan att behöva oroa sig för det själva!

Så om du letar efter omfattande kontorsstädningstjänster som håller din arbetsplats ren och effektiv oavsett vad som händer. Då behöver du inte leta längre än till Hyperion Service!

Hyperion Service är en kund till Hjalmar & Company.

Jag vill veta mer!
close slider