italiensk restaurang i Stockholm

Om du letar efter en autentisk italiensk restaurang i Stockholm, behöver du inte leta längre än till Haga Deli . Haga Deli ligger i hjärtat av staden och erbjuder ett brett utbud av klassiska italienska rätter och drycker. Oavsett om du vill dela med vänner eller bara njuta av en romantisk middag för två, kommer Haga Deli garanterat att tillfredsställa dina begär.

Med sin rustika italienska inredning och varma atmosfär har Haga Deli varit nöjd med sina kunder sedan 1967. Restaurangen har en rad läckra rätter som sträcker sig från pizza till pastarätter, samt några av de bästa fisk- och skaldjursalternativen i Stockholm. Dessutom innehåller deras vinlista mer än 200 etiketter från Italien, Frankrike och Spanien – så du kan vara säker på att det du sätter ihop med din måltid kommer att vara av högsta kvalitet.

Till att börja med, varför inte prova en av deras oemotståndliga bruschettas? Deras signatur ”Bruschetta al Pomodoro” kommer med tomatpuré och fior di latte-ost – perfekt att dela med sig av. Om du letar efter något med fisk och skaldjur för att starta din måltid på rätt sätt kan du välja deras ”Gamberi con Rucola e Limone” – tigerräkor med ruccolasallad och citrondressing. Båda är ett utmärkt sätt att göra dina smaklökar redo för huvudrätten!

Om du är sugen på pizza kommer Haga Deli inte heller att göra dig besviken! Välj mellan ett av deras klassiska recept som ”Prosciutto e Funghi” – pizza med skinka och svamp – eller en av deras innovativa skapelser som ”Pizza alla Calabrese” – kryddig salamipizza med paprika och lök på toppen. Du kan också välja mellan tunn eller tjock skorpa, beroende på vad som passar dig bäst!

För att avsluta det hela kanske du ska prova en av deras läckra efterrätter som tiramisu eller affogato al caffe – italiensk glass som toppas med varm espresso hälld över den. De erbjuder också ett stort urval av likörer, inklusive limoncello och amaretto, som är utmärkta digestiver efter att ha festat på all den underbara mat som väntar dig på Haga Deli!

Jag vill veta mer!
close slider