Hotellprodukter

Hotellprodukter

Ecoestic Sweden är ett svenskt varumärke som skapar ekologiska hår- och hudvårdsprodukter inspirerade av den svenska landsbygdens naturliga underverk. Deras produkter är utvecklade med de högsta kvalitetsstandarderna i Europa och har en unik och lugnande doft av kamomill- och lavendelblommor. Genom att välja att köpa Ecoestic Swedens produkter gör du inte bara ett medvetet val för din hälsa utan bidrar även till välgörenhetsarbete. From One To Another är en organisation som arbetar för att främja jämställdhet inom utbildning i Kenya.

Ecoestic Swedens produkter är inte bara naturliga, giftfria och gör att du känner dig avslappnad efter varje användning, de tillhandahåller även hotellprylar som schampo, balsam, tvålstavar och bodylotion som kan användas vid större beställningar av gästfrihet eller för att fylla på lager. Varje produkt är tillverkad av hållbara ingredienser som är fria från starka konserveringsmedel, färgämnen och dofter. Alla Ecoestic Swedens formuleringar är utformade med respekt för naturen i åtanke, vilket säkerställer att din kropp får bästa möjliga vård utan att lämna någon negativ miljöpåverkan.

Hotellprodukter från Ecoestic

Teamet bakom Ecoestic Sweden arbetar hårt för att se till att alla deras kunder får högsta möjliga kvalitet. Deras förpackningar är gjorda av återvunnet material som lätt kan återvinnas igen när de är färdiga med att använda dem. De erbjuder också anpassningsmöjligheter om det behövs så att dina gäster kan få en verkligt unik upplevelse när de använder deras produkter under sin vistelse på ditt hotell eller resort.

Ecoestic Swedens sortiment av ekologiska hår- och hudvårdsprodukter kommer i miljövänliga flaskor som kan fyllas på eller återanvändas flera gånger innan de kastas – vilket bidrar till att minska avfallet samtidigt som de fortfarande tillhandahåller produkter av högsta kvalitet. Dessutom gör deras lyxiga men ändå prisvärda sortiment dem perfekta för både kortare vistelser och längre besök i hotellmiljöer – vilket ger dina gäster tillgång till högkvalitativa bekvämligheter till ett oslagbart pris!

Förutom att tillhandahålla högklassiga hotellfaciliteter främjar Ecoestic Sweden även etiska metoder i sin produktionsprocess. Alla ingredienser som används för att skapa deras produkter är etiskt anskaffade från hela Europa samtidigt som de fortsätter att förbinda sig till djurförsöksprocedurer – vilket säkerställer att inget djurplågeri äger rum under hela produktionsprocessen eller på någon av deras slutprodukter.

Ecoestic Sweden är dedikerade till att föra in lyx till överkomliga priser i varje hem samtidigt som de är trogna sina kärnvärden: hållbarhet, transparens och ansvar. Det gör dem till det perfekta valet för både hotell över hela Europa som letar efter högkvalitativa bekvämligheter och för enskilda kunder som vill göra ett miljövänligt val när de väljer hud- och hårvårdsprodukter!

Jag vill veta mer!
close slider