Coffeum kaffe på jobbet

Coffeum har kaffemaskiner till för stora och små företag. Gott kaffe på jobbet helt enkelt!

Hur många är ni? När och hur dricker ni kaffe? Alla på en gång eller då och då? Kaffe till personalköket och/eller lite finare till besökare?

Coffeum har kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser och kaffekulturer. Coffeum har dessutom service & support som kommer ut inom 3 timmar. Vi vågar lova att ingen matchar vår snabbhet. Vardagar mellan 8 och 17 kommer vi inom tre timmar, vare sig kaffet tagit slut eller det är något problem med er maskin. Service besök 2 gånger i månaden.

Coffeum är den perfekta lösningen för kontor som vill ge sin personal den ultimata kaffedrickupplevelsen. Perfekta drycker gjorda av nymalda bönor och serverade på några sekunder – det är vad Coffeum erbjuder. Det stannar inte heller vid kaffe – vi hyr även ut espressomaskiner, cappuccinomaskiner och annan kafferelaterad utrustning direkt till ditt kontor.

Kaffe som får dig att längta till jobbet!

Med Coffeum har du tillgång till över 25 olika kaffesorter, samt specialdrycker som macchiatos, lattes och mochas. Dessutom är våra maskiner utformade för att vara både energieffektiva och enkla att använda – så allt du behöver göra är att trycka på en knapp och din kopp kaffe är klar på nolltid.

Vi förstår vikten av bekvämlighet för upptagna kontorsarbetare och därför är vi stolta över att tillhandahålla kvalitetsservice med minimalt krångel. Från att leverera färsk kaffesump varje månad till att erbjuda regelbundna underhållsbesök på alla våra maskiner strävar vi efter att se till att ditt kontors kaffeupplevelse alltid är av högsta klass.

Så oavsett om du precis har börjat eller redan är fullt koffeinad – Coffeum kan hjälpa dig att få ut det mesta av din morgonkopp. Låt oss ge dig den bästa dryckesupplevelsen direkt på din arbetsplats idag!

Det är dags att öka din kaffekonsumtion med Coffeum. Prova oss och se skillnaden själv!

Om du är redo att komma igång har vi gjort det enkelt för dig. Besök vår webbplats och välj ett paket som passar dina behov bäst. Vi erbjuder både kortsiktiga och långsiktiga serviceavtal beroende på dina behov. Om du dessutom inte vet var du ska börja finns våra kunniga kundtjänstrepresentanter alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar. Så vad väntar du på? Låt Coffeum revolutionera sättet som ditt kontor dricker kaffe på idag!

Jag vill veta mer!
close slider