ChemiClean

Chemiclean erbjuder marknadens mest effektiva rekonditioneringskoncept för värmeväxlare och energibärande vätskesystem inom fastighet, industri och process. Genom Chemiclean-metoden©, hög teknisk kompetens och bred erfarenhet säkerställer vi en kostnadseffektiv drift av din anläggning under hela dess livscykel.
Populära tjänster som dom erbjuder:

Värmeväxlare

 • Service värmeväxlare
 • Rengöring värmeväxlare
 • Rengöring värmesystem
 • Rengöring tubväxlare
 • Vätskeanalys värmesystem
 • Värmesystem

Injustering värme

Avgasare

Kylsystem

 • Vätskeanalys kylsystem
 • service kylsystem
 • Rengöring kylsystem
 • Rengöring kylväxlare
 • rengöring kyltorn

Värmeväxlarservice

Service värmesystem

Magnetfilter & magnetitfilter Värmesystem

Magnetitfilter värmesystem

Mer om magnetitfilter

ChemiClean är en ledande leverantör av avancerade rengöringslösningar för industriella och kommersiella tillämpningar. Vi specialiserar oss på att tillhandahålla effektiva, innovativa och säkra rengöringsprodukter för att möta behoven hos alla typer av kunder. Våra produkter är formulerade med högpresterande ingredienser och branschledande teknik för att säkerställa optimala resultat.

På ChemiClean är vi fast beslutna att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse när det gäller deras rengöringsbehov. Vårt produktsortiment omfattar högkvalitativa rengöringsmedel, avfettningsmedel, avkalkningsmedel, desinfektionsmedel med mera. Alla våra produkter är utformade för att effektivt avlägsna smuts, smuts, fett, olja och andra föroreningar från områden som golv, väggar, maskiner och utrustningsytor samtidigt som de skyddar dem mot korrosion eller skador.

Våra produkter är 100 % biologiskt nedbrytbara och innehåller inga starka kemikalier eller lösningsmedel som kan skada miljön. De är också lätta att använda tack vare sina intuitiva förpackningar som ger tydliga instruktioner om hur de ska appliceras på ett säkert sätt för maximal effektivitet. Dessutom kräver de minimal sköljning och ger utmärkt valuta för pengarna eftersom de håller längre än konventionella rengöringsmedel.

ChemiClean är en ledande leverantör av avancerade rengöringslösningar

Vi förstår att alla typer av företag har individuella krav när det gäller deras behov av industrirengöring. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade specifikt för varje kunds unika situation. Vi tar oss tid att lyssna och förstå våra kunders behov innan vi rekommenderar den mest lämpliga rengöringsprodukten för just deras tillämpning.

På ChemiClean är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder pålitliga lösningar för alla typer av industriella eller kommersiella miljöer – från biltillverkningsanläggningar och lagerlokaler till kontorsbyggnader och restauranger. Med över 20 års erfarenhet i branschen tillför vi expertkunskap i kombination med avancerad teknik för att förse våra kunder med effektiva, kostnadseffektiva produkter som ger långvariga resultat utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet!

Jag vill veta mer!
close slider