Bra kontorshotell i Solna – Hagalunds kontorshotell

Vi är så nöjda med vårat kontor som vi hyr av Hagalunds kontorshotell i Solna. Det är verkligen ett flexibelt kontorshotell i Solna. Och som företagare, entreprenör och kreatör behöver man en givande, inspirerande och bra miljö att arbeta i. Eftersom vi tror att en kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar. Miljön, flexibiliteten och människorna som du sitter tillsammans med är faktorer som gör den stora skillnaden. Hos oss får du ett nätverk och ett kontor på samma gång.

Hagalunds Kontorshotell är ett utmärkt kontorshotell i hjärtat av Solna med närhet till city. Hagalunds Kontorshotell ligger i hjärtat av Stockholm och erbjuder flexibla och prisvärda hyresalternativ som passar alla företags behov. Med över 1000 kvadratmeter arbetsyta kan våra kunder njuta av privata kontor med alla bekvämligheter de behöver. Våra toppmoderna faciliteter inkluderar tillgång till höghastighetsinternet, videokonferensteknik, skrivare/kopierare med mera.

All inclusive konsept med kort avtalstid

Dessutom finns vår professionella personal på plats för att göra din upplevelse på Hagalunds Kontorshotell så bekväm och effektiv som möjligt. Oavsett om du behöver ett kontor för en månad eller ett helt år har vi allt du behöver – Hagalunds Kontorshotell är den perfekta lösningen för företag som letar efter både kort- och långtidshyra av kontor.

Njut av fullt möblerade kontor med pentry, rymliga arbetsstationer, höghastighets-WiFi, mötesrum med den senaste audiovisuella utrustningen och mycket mer! Vår erfarna personal finns på plats för att se till att alla behov tas om hand så att du kan fokusera enbart på att få jobbet gjort. Upplev stort värde för dina pengar med våra konkurrenskraftiga priser och paket som är skräddarsydda för varje budget! Med alla dessa funktioner i kombination är Hagalunds en perfekt destination för alla affärsresenärer som vill ha ett bra kontor till ett överkomligt pris. Välkommen till Hagalunds Kontorshotell – där du kan njuta av alla bekvämligheter som finns !

Jag vill veta mer!
close slider