Borinmachineknives

Borinmachineknives

Borinmachineknives.se har försett den producerande industrin runt om i världen med maskinknivar sedan 1977. Alla våra knivar tillverkas enligt OEM-specifikationer och skräddarsys enligt ert prov eller ritning. Vi hjälper en mängd olika industrier med sin knivförsörjning genom att tillverka knivar i god tid och leverera dem precis när kunden önskar.

Oavsett vilken typ av kniv du använder; raka, cirkulära, tandade eller fasade så kan vi hjälpa dig att förbättra din produktivitet. Borin har varit maskinknivsexperter i över 40 år och kan erbjuda dig knivar av exceptionellt hög kvalitet till överkomliga priser. 

Cirkelknivar
Tvärknivar
Krossknivar
Granuleringsknivar
Perforeringskniv
Förpackningsknivar
Stansar
Stansstål
Pelletiseringsknivar
Tandade knivar
Industriblad & Knivblad
Cut Off knives
Slitsknivar
Specialtillverkade knivar

Borinmachinknives är en ledande tillverkare av högkvalitativa cirkulära knivar. De grundades för över 40 år sedan och deras produkter är kända för sitt överlägsna hantverk och sin hållbarhet. Från små, specialtillverkade knivar för industriellt bruk till knivar med stor diameter för livsmedelsbearbetning och förpackning har Borinmachinknives den perfekta lösningen för alla tillämpningar. Deras utbud av toppmoderna maskiner gör det möjligt för dem att tillverka knivar med snäva toleranser och enhetliga resultat som är oöverträffade.

Borinmachinknives är en ledande tillverkare av högkvalitativa cirkulära knivar.

Företaget är stolt över att erbjuda oöverträffad kundservice och teknisk support för att säkerställa fullständig tillfredsställelse vid varje köp. Alla blad testas oberoende för hårdhet, skärpa och kanthållning innan de skickas ut och levereras med en livslång tillverkargaranti. Med ett engagemang för kvalitet och innovation fortsätter Borinmachinknives att tänja på gränserna för skärteknik genom ständig forskning och utveckling.

Oavsett syfte kan Borinmachinknives förse kunderna med pålitliga cirkulära knivar som erbjuder precisionsnoggrannhet och långvarig prestanda. Deras urval av standardalternativ och anpassade alternativ gör det enkelt att hitta rätt kniv för varje uppgift – oavsett om det handlar om att skära genom tjocka material eller göra känsliga snitt på tunnare föremål. För företag som söker förstklassiga cirkulära knivar är Borinmachinknives den bästa källan för utrustning av högsta kvalitet som inte kommer att svika dig.

Jag vill veta mer!
close slider