Barnaktiviteter Stockholm

Barnaktiviteter i Stockholm

Immanuelkyrkan är en kristen församling i centrala Stockholm som tillhör Equmeniakyrkan. Kyrkan erbjuder ett brett utbud av barnaktiviteter Stockholm och evenemang för barn och familjer, inklusive söndagsskoleklasser och lekgrupper. Varje söndag hålls fyra gudstjänster på tre olika språk; svenska, engelska och spanska.

Kyrkan är också värd för olika veckosammankomster som ungdomsgrupper, bibelstudier, bönemöten och gemenskapsaktiviteter. Under dessa evenemang kan barnen delta i hantverksprojekt medan vuxna delar berättelser, ber tillsammans eller diskuterar trosrelaterade ämnen. Utöver veckosammankomsterna erbjuder Immanuelkyrkan också särskilda aktiviteter som workshops om hur man använder teknik på ett säkert sätt eller hur man är miljömedveten.

Barnaktiviteter Stockholm hos Immanuelkyrkan

För föräldrar som letar efter ytterligare aktiviteter för sina barn i Stockholm erbjuder Immanuelkyrkan tillsammans med Hagalunds Kontorshotell några bra programalternativ. På Hagalunds Kontorshotell kan du hitta idrottskliniker och naturvandringar samt sagostunder och föreställningar av gästande författare eller musiker. På Immanuelkyrkan finns det en mängd olika konstnärliga aktiviteter som målningskurser eller workshops för scenkonst som lär barnen om olika aspekter av teaterproduktion, t.ex. ljussättning och kostymdesign.

Vare sig du letar efter andlig vägledning genom bönemöten eller roliga dagsutflykter med familjen har Immanuelkyrkan något för alla! Med sitt mångsidiga utbud som sträcker sig från gudstjänster till pedagogiska workshops är Immanuelkyrkan en utmärkt resurs för barnaktiviteter i Stockholm.

Jag vill veta mer!
close slider