Ansökningsportal

Ansökningsportal

När företag växer, är det ofta nödvändigt att söka efter ny personal. Det kan dock vara svårt att hitta de bästa kandidaterna med bara manuell rekrytering. Därför har många företag anammat automatiserade rekryteringsprocesser som kan hjälpa dem att hantera all den extra arbetsbelastning som dessa processer ofta skapar.

Automatiserade rekryteringssystem ger chefer och personalansvariga effektivare metoder för kandidatsökande och utvärdering. Systemen samlar vanligtvis in ansökningsblanketter och CV:n från en central plats, vilket ger HR-teamet möjlighet att spara tid genom att undvika manuell datainmatning.

Systemen har också verktyg för kandidatutvärdering som matchar mot profilen av framgångsrika passande kandidater baserat på olika egenskaper. Dessutom kan medlemmar i HR-teamet skicka tillförlitliga e-postmeddelanden till potentiella anställda med en standardmall om hur de ska presentera sin ansökan, bekräftelse via e-post om deras intervjuuppgifter osv..

På så sätt eliminerar automatiserade rekryteringssystem den monotona och tidskrävande uppgiften att manuellt hantera jobbansökan eller stor mängd av applikationer, vilket sparar tid åt teamet så att de kan investera mer tid på andra projektrelaterade aktiviteter. Ansökningsportal.se erbjuder en säker och effektiv helhetslösning för organisationer med flera parallella rekryteringsprocesser. Du kan även testa verktyget i 30 dagar och boka en demo för att se alla funktioner.

Jag vill veta mer!
close slider