Min hemsida syns inte på google

Först måste vi ta reda på om din hemsida är indexerad i Google. Detta gör vi enklast genom att bara copy-pasta in hemsidans URL i sökfältet på Google för att se om den dyker upp. Alternativt kan du också söka med site:domän.se på Google för att se vilka sidor under din domän som är indexerade.

Vi stöter ibland på kunder som har en WordPress sida som missar en jätteviktig ruta när webbplatsen äntligen lanseras. "Be sökmotorer att inte indexera denna webbplats". Som standard brukar kryssrutan vara ibockad när man utvecklar webben och det är jätteenkelt att missa den här rutan då siten väl lanseras.

För att indexera din nya sida kan du gå till Google Search Console till delen Genomsökningsåtgärder - hämta som Google. Där klistrar du in den URL som du vill indexera och klickar på "hämta" och väntar sedan på att URL:en har hämtats. Därefter klickar du på "begär indexering". Här hittar du en längre och lite mer utförlig förklaring. Om detta känns krångligt är det bara slå oss en signal så hjälper vi dig och reda ut detta. 

Vad kostar det att synas på Google är en vanligt förekommande fråga vi får.  Vi upplever att många tycker att priset för att synas på Google är luddigt och onödigt komplicerat.  Så därav har vi tagit fram fasta paket så att du som kund enkelt ska kunna ta beslut om det är något du vill lägga pengar på. 

Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss. Sökoptimering är ingen raketforskning utan funkar som vilket hantverk som helst. Med en mix av lång erfarenhet, expert kompetens och massor av kreativitet, löser vi våra uppdrag. Det finns väldigt många punkter att ta hänsyn till för att lyckas med SEO. Kärt barn har många namn  - Läs mer vad Wiki säger!

min hemsida syns inte på google

Fasta priser för att synas på Google

Small


15 Sökord
5.000:-/månaden

Sökoptimering innefattar löpande on-page optimering  och off-page optimering där vi idag jobbar med 3000st bloggare runt om i  Sverige.

Detta paket passar det företaget som vill fånga upp kunder på sin lokala marknad och har få tjänster/produkter.


Kontakta oss

Medium

Mest populär!

30 Sökord
8.000:-/månaden

Sökoptimering innefattar löpande on-page optimering  och off-page optimering där vi idag jobbar med 3000st bloggare runt om i  Sverige.

Detta paket passar det företaget som jobbar på en mer regional marknad eller lokal marknad och har ett brett utbud av tjänster.


Kontakta oss

Large


60 Sökord
11.000:-/månaden

Sökoptimering innefattar löpande on-page optimering  och off-page optimering där vi idag jobbar med 3000st bloggare runt om i  Sverige.

Detta paket passar det företaget som jobbar på en rikstäckande marknad, e-handlare eller att du har väldigt många tjänster eller produkter.


Kontakta oss

Här kan du testa din position på Google


    Vanliga frågor om SEO & sökmotoroptimering

    Tekniska frågor om SEO