Hamna
högt
upp
Google
Läs om våra paket

Hamna högt upp på Google

Hamna högt upp på Google

Hamna högt upp på Google med Hjalmar & Company

Vi på Hjalmar & Company kan hjälpa ditt företag att hamna högt upp på Google. Åtminstone gör vi vårt bästa för att dina sökfraser ska hamna så högt upp i sökmotorernas resultat som möjligt.

Våra paket

Till skillnad från andra byråer visar vi tydligt vad våra tjänster kostar. Följaktligen kan du lättare budgetera för denna nödvändiga kostnad. Dessutom är vi ett mycket prisvärt alternativ. Därtill får du av oss ett mycket tillmötesgående bemötande. Likaså är vi duktiga på vårt hantverk och vi ser över ert företags närvaro på Internet med en helhetssyn.

Om du undrar vad sökmotoroptimering är så innebär det i korthet att göra så att en webbplats hamnar högt i Google-sökningar. Likväl kan detta uppnås på olika sätt. Exempelvis jobbar vissa byråer med tekniker som Googles algoritmer ogillar. Däremot jobbar vi på Hjalmar & Company med de tekniker som Google favoriserar.

Främst arbetar vi med att optimera landningssidor för era utvalda sökord. Alternativt kan man arbeta med att skapa länkar från andra webbplatser. Även det kan vi hjälpa er med. Likväl gör vi oftast det som ett andra steg, för att förstärka det arbete vi har lagt ned på er egen webbplats. Utöver sökoptimering hjälper vi er med Google Ads om ni så önskar. Tillika bygger vi gärna en ny hemsida åt er. I så fall arbetar vi i WordPress.

Hos oss ser seo-processen ut så att vi, tillsammans med er, bestämmer vilka sökfraser på Google som ska göra er webbplats synlig. Därefter skapar vi optimerade texter som sökmotorer gillar. Sedan arbetar vi i er existerande webbplats, oberoende av vilken plattform den är skapad i. Därmed skapar vi en layout – med rubriker, bilder, texter, länkar och metabeskrivningar – som sökmotorer söker efter.

Några andra saker vi arbetar med är, bland annat, att se till sidadresserna ser rätt ut och att webbplatsen är snabb. Nämligen gillar Google detta. Vidare installerar vi ett digitalt certifikat som visar Google att er sida är betrodd. Likaså publicerar vi kartor över era sidor samt installerar filer som hjälper Google att lättare hitta rätt information. Förutom detta kan vi ordna så kallade brödsmulor för till exempel webbshoppar med många underkategorier.

När optimeringen är utförd följer vi kontinuerligt vårt arbete samt jämför med tidigare resultat.

Här på Wikipedia kan du läsa mer om sökmotoroptimering.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har någon fråga om sökmotoroptimering.

Låt oss prata om ditt projekt ...

    Namn*

    Epost*

    Telefon

    Ditt ärende*

    Meddelande