Gigamex

Gigamex

Gigamex har 2 butiker där du kan laga din mobil och köpa tillbehör till mobilen.


Gigamex Hötorget

Gigamex Sickla Köpkvarter

Komponenter av högsta klass

En iPhone är en premiumtelefon som är tillverkad med noggrant utvalda komponenter. Att laga en iPhone ska inte behöva betyda att du får en originaldel ersatt med en dålig komponent som riskerar att gå sönder igen inom kort. Tyvärr händer det allt för ofta. Gigamex använder enbart kvalitetstestade komponenter av hög klass när vi lagar en iPhone. Tanken är att den ska kännas som ny när du får tillbaka den. Det gäller oavsett om det är hela skärmen, några knappar eller batteriet som du fått utbytt.

Gigamex är en reparationsverkstad med full service som ligger i utkanten av staden. I mer än 10 år har teknikerna på Gigamex hjälpt kunderna med reparation av mobiltelefoner och datorer. De har erfarenhet av alla aspekter av reparation och underhåll av telefoner och datorer, från felsökning av hårdvaruproblem till mjukvarulösningar.

Teamet på Gigamex är stolta över sin kundservice och strävar alltid efter att ge vänlig och pålitlig support. Deras kunniga personal kan hjälpa dig att diagnostisera alla problem du kan ha med din enhet, oavsett om det är en iPhone eller en bärbar Windows-dator. Från spruckna skärmar till virusborttagning arbetar de snabbt och effektivt för att få din enhet igång igen på nolltid.

Deras tjänster omfattar även lösningar för dataåterställning för de situationer där viktiga filer har gått förlorade eller skadats. Med en kombination av avancerade tekniska verktyg och deras omfattande kunskap om datorsystem kan deras personal hitta lösningar även när andra har misslyckats.

På Gigamex förstår de hur viktigt det är att hålla din uppkoppling igång utan problem så att du kan hålla kontakten med familj och vänner utan avbrott. Oavsett om du behöver reparationer för en iPhone eller en bärbar dator som kör Windows har teknikerna på Gigamex den kunskap och utrustning som krävs för att se till att din enhet fungerar så smidigt som möjligt i många år framöver.

Laga bobil & datorer snabbt hos Gigamex

Gigamex är en reparationsverkstad med full service som ligger i utkanten av staden. I mer än 10 år har teknikerna på Gigamex hjälpt kunderna med reparation av mobiltelefoner och datorer. De har erfarenhet av alla aspekter av reparation och underhåll av telefoner och datorer, från felsökning av

Gigamex är en one-stop shop som specialiserar sig på reparationer av mobiltelefoner. Med erfarna tekniker erbjuder butiken kunderna kvalitetsreparationstjänster för alla typer av mobiltelefoner. Personalen kan felsöka alla problem eller installera programuppdateringar samt byta ut trasiga delar som display, batteri och moderkort. Gigamex erbjuder även diagnostik och dataöverföringstjänster för att hjälpa kunderna att skydda sin värdefulla information. Kunderna kan få igång sina telefoner på nolltid med hjälp av vänliga proffs på Gigamex. Med rättvisa priser och kvalitetsarbete kan kunderna lita på att deras mobiltelefonreparationer kommer att slutföras snabbt och korrekt.

Drop-in butiker som reparerar mobil på 15 min

Förutom reparation av mobiltelefoner erbjuder Gigamex även datorreparationer. De har erfarenhet av underhåll och reparation av bärbara datorer, stationära datorer och surfplattor. Kunderna kan lämna in sina trasiga datorer för ett kostnadsfritt diagnostiskt test och få råd om bästa tillvägagångssätt för reparation eller utbyte. Teknikerna kan installera hårdvaruuppgraderingar, t.ex. extra RAM-minne eller utbyte av hårddiskar, samt programuppdateringar för att se till att kundernas maskiner fungerar effektivt. När det gäller dataåterställningstjänster har Gigamex de senaste verktygen för att hjälpa kunderna att återställa förlorade filer eller skadad information.

För dem som behöver mobilrelaterade tillbehör som laddare, fodral eller hörlurar har Gigamex också ett komplett utbud av dessa produkter till konkurrenskraftiga priser. Från början gigamex strävar efter att erbjuda kunderna tjänster och produkter av hög kvalitet. Kunderna kan lita på att deras mobiltelefoner eller datorreparationer kommer att göras på rätt sätt hos Gigamex. De har åtagit sig att tillhandahålla utmärkt kundservice och reparationsarbete för var och en av sina kunder. Som en reparationsverkstad med full service är Gigamex det perfekta stället att gå till för alla dina behov av mobil och datorreparationer.

Jag vill veta mer!
close slider