Dmatch

D.match

Dmatch kombinerar lång egen erfarenhet från tech, digitalt och IT med mångårig kompetens inom rekrytering.

Som ett ledande bolag inom executive search och rekrytering med bas i Stockholm, använder vi etablerade metoder och processer för att hitta och matcha rätt interimskonsulter och specialister med din verksamhet.

Dom placerar interimskonsulter och specialister på korta till medel-långa uppdrag & även interim hos våra kunder inom Tech, Digital och IT. Processen är snabb då behoven oftast är omedelbara och placeringen sker oftast inom dagar eller veckor.

D.match är en banbrytande teknisk rekryteringsbyrå som revolutionerar sättet för arbetssökande och arbetsgivare att komma i kontakt med varandra. D.match är baserat i Stockholm och erbjuder innovativa tjänster till både arbetssökande och arbetsgivare för att hjälpa dem att hitta den perfekta personen för deras behov.

För arbetssökande erbjuder D.match en omfattande uppsättning resurser online och offline för att bygga upp starka färdigheter i jobbsökning, hitta meningsfulla kontakter med potentiella arbetsgivare och erövra den ständigt föränderliga rekryteringsprocessen. Med en lättanvänd webbplats och mobilapp kan användarna skapa ett konto för att få tillgång till kraftfulla funktioner som att anpassa sin sökning med hjälp av kompetenstaggar, ställa in meddelanden om nya jobb samt använda maskininlärningsalgoritmer för att matcha deras profil med kvalitetsjobb.

Interim inom techbranchen

För arbetsgivare erbjuder D.match en rad tjänster som är utformade för att effektivisera deras rekryteringsprocesser och maximera effektiviteten när de söker efter talanger. Med sin avancerade teknikplattform kan arbetsgivare enkelt hitta kvalitetskandidater utifrån olika kriterier, t.ex. plats eller specifika färdigheter; de kan också använda AI-baserade screeningverktyg som intelligent skanning av CV:n eller videointervjuer för att snabbt begränsa antalet potentiella sökande.

Det som skiljer D.match från andra tekniska rekryteringsbyråer är dess engagemang för att tillhandahålla mer än bara en onlinetjänst; de försöker överbrygga klyftan mellan rekryterare och arbetssökande genom personliga konsultationer med erfarna karriärcoacher som är experter på branschens senaste trender och jobbsökarstrategier – de hjälper båda parter att upptäcka vad som gör dem unika så att de kan hitta den perfekta matchningen!

Genom att kombinera traditionella rekryteringsmetoder med modern teknik som AI-driven dataanalys gör D.Match det enklare än någonsin tidigare för både arbetssökande och arbetsgivare att göra framgångsrika matchningar – vilket gör att de kan fokusera på det som är viktigast: att hitta den rätta passformen.

Jag vill veta mer!
close slider