DESIGN BY CEMENT

SVERIGES TILLVERKARE AV MIKROCEMENT

Mikrocement är ett unikt byggmaterial som blir alltmer populärt inom byggbranschen. Det ger en modern och snygg finish för innerväggar, golv och bänkskivor. Materialet består av cement och en blandning av andra aggregat som kvarts, marmorflisor eller granitflisor. Denna kombination ger styrka och hållbarhet samtidigt som den är lätt och enkel att installera.

Skönheten med mikrocement ligger i dess mångsidighet. Du kan skapa både komplexa mönster med flera färger av mikrocement eller satsa på en minimalistisk look med bara en färg. Vilken detaljnivå du vill uppnå beror på din önskan och kreativitet. Dessutom är microcement också vattentätt och kräver ingen försegling eller vaxning, vilket gör det mycket underhållsfritt jämfört med andra golvmaterial.

Microcement med många användningsområden

En annan bra sak med mikrocement är att det är prisvärt – det kostar inte mycket mer än vanlig cement men ger mycket bättre resultat. Eftersom det dessutom appliceras med en rulle i stället för spackel eller pensel kan installationstiden minskas avsevärt jämfört med andra material som kakel eller trägolv。 Microcement är också miljövänligt eftersom inget giftigt avfall produceras under installationsprocessen.

Allt som allt, om du letar efter en elegant men ändå kostnadseffektiv golvlösning för att ge stil och personlighet till ditt hem eller kontor kan microcement vara det perfekta valet! Det är slitstarkt, har lågt underhåll, är mångsidigt och relativt billigt; så varför inte ge det ett försök?

Här är några tips för att göra din installation av mikrocement enklare och mer framgångsrik:

1. Se till att ytan är slät och jämn innan du applicerar mikrocementet.

2. Använd en lämplig rullstorlek för att säkerställa täckning av svåråtkomliga områden.

3. Se till att du applicerar rätt antal skikt för maximal hållbarhet och livslängd.

4. Låt varje lager torka helt innan du applicerar nästa, annars kan det spricka när det torkar ojämnt.

5. Avsluta med en förseglare för att skydda mot smuts och fläckar samt förstärka dess färg och glans.

6. Rengör regelbundet och använd endast lämpliga produkter för att hålla din mikrocement som ny!

Se deras utbud av microcement här!

Jag vill veta mer!
close slider