Bäst på sökoptimering

Vem är bäst på sökoptimering? Ja det det finns nog olika svar på den frågan och många som utger sig för att vara bäst på sökoptimering. Vi vet att det är viktigt att sätta upp rätt förväntningar och att arbeta med en bra strategi. Att vara bäst på sökoptimering är kanske snarare en vision.

Vår vision är att vara bäst på sökoptimering

Sökoptimering är som vilket hantverk som helst, som vi utför på er hemsida för att göra den relevant för Google
Våra kunder köper sökoptimering av oss för att få fler kundförfrågningar/leeds via Google
Genom att positionera hemsidan högt upp på strategiska sökord som leder till en affär. LÄs mer om SEO!

Kontakta oss!

Bäst på sökoptimering

GOOGLE DIN TOPPSÄLJARE!

Syftet med seo är att öka antalet inkommande förfrågningar. Det hjälper vi dig med genom att erbjuda effektiva och smarta lösningar. Och som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

RÄTT STRATEGI


En stor nyckel när det kommer till Google är att välja rätt strategi, och det i sin tur är även vår spetskompetens.

Vi hittar vägar och lösningar där just ditt företag kan konkurrera. Du ska också vara ett relevant alternativ för den som letar leverantörer av produkter eller tjänster.

Först tar vi fram en strategi baserat på vilka tjänster du vill få in fler förfrågningar på, eller vilka produkter du vill sälja mer av. Vad kan dina potentiella kunder tänkas söka på? Hur söker du själv på Google? Här tänker vi oss in i dina kunders situation för att anpassa oss till dina kunder. Någon som är ute efter hjälp av en “elektriker” kan ju exempelvis söka på ”elföretag Norrtälje”, ”bra elektriker Norrtälje” .

RIMLIGA FÖRVÄNTNINGAR

Vi är inga trollkarlar (eller ibland är vi det) och vi lovar sällan guld och gröna skogar när vi börjar ett samarbete. Vi sätter ett pris och även en rimlig förväntan på vår tjänst och sen om du som kund accepterar det så kommer du med stor sannolikhet bli en nöjd kund. Du kan känna dig trygg eftersom vi har ett helt team som bevakar dina positioner och som följer dina besökares beteende. Vi följer även vad dom söker på för att hitta dig. Vi arbetar med Google Analytics som du även har full överblick över. Utöver det får du även rapporter så du kan följa vårt arbete. Vill du läsa mer om våra priser eller slå oss en signal eller läs mer här!

Hur syns din hemsida på Google? Testa här!
    Hjalmar & Company är Google Partner

    Som Google Partner har Hjalmar & Company en unik ställning som webbyrå,
    med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi uppdaterar oss regelbundet med certifieringar.