Annonsera på Google

Vi på Hjalmar & Company vet allt om hur du på bästa sätt annonserar på Google. Det är viktigt att sätta upp rätt förväntningar och att arbeta med rätt strategi för att på så sätt få så bra resultat som möjligt. Att vara bäst på sökoptimering är en vision. Vi vill garantera ett bra resultat på google och det gör vi genom att hålla ständig kontakt med er som kunder, och ett resultat av det är att ni blir nöjda.

Vår vision är att vara bäst på sökoptimering när du ska annonsera på google

Sökoptimering är som vilket hantverk som helst. Det är någonting vi utför på er hemsida för att göra den relevant för Google, och ett resultat av det är att ni hamnar högre upp i Googles sökresultat. Våra kunder köper sökoptimering av oss för att öka antalet förfrågningar/leads. Vi hjälper till med detta genom att positionera hemsidan högt upp på strategiska sökord som leder till en affär. Vår vision är att du ska få förstaplatsen i sökresultatet eftersom det då betyder att vi gör ett bra jobb, och ett resultat av det är att vi känner oss nöjda på grund av att du blir nöjd. Hjälper dig genom att lägga ner tid och energi på både din hemsida och sökoptimeringen.


Annonsera på Google

Att annonsera på GOOGLE blir DIN TOPPSÄLJARE!

Syftet med en effektiv Googlelösning är att öka antalet inkommande förfrågningar, och det gör vi genom att vi erbjuder effektiva och smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss. Att se till så att man är placerad på en bra plats på Google är en investering i ditt företag eftersom det kommer hjälpa dig att få in fler kunder, och som ett resultat av det är att ditt företag blir mer framgångsrikt.

RÄTT STRATEGI

En stor nyckel när det kommer till Google är att välja rätt strategi, och därför är det vår spetskompetens. Vi kommer genom noggrann utredning att hitta lösningar och vägar där just ditt företag kan konkurrera med branschledande företag. Dina potentiella leads kommer se att du är ett relevant alternativ när de söker sina produkter eller tjänster. Våra strategier är olika beroende på vad för typ av företag och mål du har. Vi kommer att gå igenom strategin med dig för att du ska känna dig trygg. Detta gör vi eftersom det är viktigt att du känner att du alltid har koll på vad som händer.

RIMLIGA FÖRVÄNTNINGAR

Sökoptimering kan ses på som hokus pokus eftersom det kan verka svårt och obegripligt. Vi är ju inga trollkarlar, även om det kan verka som det ibland, och därför är vi noggranna med att sätta ett pris och en rimlig förväntan på vår tjänst för att du som kund sedan ska kunna ta del av planen, och ett resultat av det är att du sannolikt kommer att bli en nöjd kund. Våra förväntningar på oss själva är höga eftersom vi tidigare fått så bra respons. Gör vi ett bra jobb så kommer du eventuellt rekomendera oss vidare. 

Hur syns din hemsida på Google? Testa här!    Hjalmar & Company är Google Partner

    Som Google Partner har Hjalmar & Company en unik ställning som webbyrå,
    med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi uppdaterar oss regelbundet med certifieringar.

    Annonsera på Google